Bättre sent än aldrig

Hej alla glada människor!

Emlan är nu tillbaka på plats framför datorn, sedan en tids lugn och ro. Vad har då hänt sedan sist? Jo, förra gången jag skrev var ju tjeorna (Jossan och Jenn) och jag ute hos Sandra och på party hos Martin. Det visade sig vara en trevlig tillställning, även om jag efter inte så många timmars sömn och en trång säng som jag delade med Jossan, inte mådde hur bra som helst. Konstaterar såhär i efterhand att det måste varit hunger och för lite vatten, ingenting annat, hehe. Efter frukosten tog vi en sväng bort till hagen och hälsade på de urgulliga islandshästarna som Sandra ser efter. Red även en liten sväng, som i stort sett blev helt lyckad förutom Jennifers fall från Aradis. Mer om det finns att läsa i Jenns blogg.

Följande dag bar det av mot Öland med familjen, klockan åtta närmare bestämt gav vi oss av från blåsiga Norrköping. Det blåste kalla höstvindar när vi gav oss av och trodde seriöst att det skulle bli en skit vecka på Öland. Men det visade sig att jag hade fel, som tur var! Anlände på Böda Sand runt ett snåret skulle jag tro och fick en liten smärre chock när vi fick se stugan vi skulle bo i. Detta år hade vi ju hyrt en stuga utan dusch, vilket inte gjorde någonting alls eftersom servicehusen är jätte fräscha och jag brukar i alla fall inte använda duschen som finns i stugan eftersom det är så litet och det blir as varmt därinne. Nå väl, nu visade det sig att vi hade vad mamma kom att kalla för ett ute dass haha, det var en riktig toalett men det fanns en separat dörr till den utanför själva rummet där vi sov. Så på altanen fanns det alltså två dörrar, en som ledde in till rummet med sängarna och det lilla köket och så en annan dörr till toaletten. Kom att trivas väldigt bra i stugan när vi väl instalerat oss - ett minus var dock att vi inte hade alla tv kanaler men vi var ju trots allt på semester så vad ska man då ha en tv till!

Fick tre soliga och härliga dagar på Öland och njöt varanda minut, detta var verkligen någonting som jag hade längtat till hela året. Vi hade sådan himla tur att vi kom iväg till slut, det såg lite mörkt ut där ett tag. Även om det efter en vecka var svårt att lämna Öland (det är trots nästan som ett andra hem, inte undra på om man besökt stället nästan varje år sedan barnsben) så gick det lite lättare när man visste att vädret inte skulle bli jätte bra. Hade nog känts värre om man vetat att det skulle bli strålande solsken. Köpte ett skit snyggt armband från Pilgrim i Byxelkrok, är kär nu. Träffade också på två av mina sysslingar Amelie och Alicia - lite blyga i början men sedan var jag nog en av deras bästa vänner. Hade båda två i knät nästan hela tiden. Kände mig lite stolt då!

Men nu är man då hemma igen i gamla Norrköping, känns lite skönt att vara hemma igen även om jag saknar Öland. Det är som man säger - borta bra men hemma bäst!

Sedan hemkomsten har det hänt både det ena och det andra. Var bland annat på fest i en lokal hos Karro ? där min skinnjacka blev förväxlad, men tack vare snälla Keski (Karros kille) fick jag tillbaka min jacka. Det var en mycket trevlig kväll måste jag säga även om jag nog hade sett lite mer dans, haha. Träffat några av vännerna och pratat med andra som inte haft möjlighet att träffas. I lördags ägde också den årliga Lisebergsresan rum, skit kul måste helt klart göras om!!! Jag, Jossan, Becca, Nockis, Tysken, Macke, Sassa, Tobbe, Kron och Lovisa ? helt underbart! Dock vann jag inte ett skvatt, men Jossan vann en gul anka åt mig ? en likadan som min brorsa vann åt henne förra året vi var på Liseberg. Så nu är vi officiellt kvitt.


Igår var jag på födelsedagskalas hos kusin Rickard som fyllde 16, det är inte klokt vad tiden går fort! Saknade dock min favorit kusin Simone som dock inte kunde komma eftersom hennes lillasyster Sara fyllde år ? Grattis både Rickard och Sara. Rickard fyller i och för sig inte år förrän imorgon den 31:e juli, men firade honom i förskott. Imorgon fyller också en annan kusin år ? lilla Wilma fyller ju 4. Men henne firar vi inte förrän den 18:e augusti, vi firar nämligen tre kusiner i samma familj samtidigt. Wilma som fyller år den 31:e juli, Matilda som fyller år den 17:e augusti och så Linda som fyller år den 8:e september. Det blir helt enkelt lättare så. Sedan kommer september och då blir det kalas på kalas, eftersom det är så himla många i släkten som fyller år då inklusive mig själv, hihi. Fast det är kul också!


Imorgon bär det av mot Gustavsvik ? ett äventyrsbad i Örebro. Skit stort, har aldrig varit där för ut men det ska bli himla skoj! www.gustavsvik.se Hoppas att Simone kan följa med, blir lite roligare att ha någon att bada med liksom, för övrigt är det mamma, pappa, brorsan, jag, moster karin, kusin emma, kusin rickard, faster maarit och hennes man pekka och kanske simone som ska med. Oj, vi blir visst rätt många! Vad roligt! Hoppas ni orkat läsa igenom all denna text, märkte visst att den blev ganska lång ? men har ju fått en del klagomål på att jag inte har skrivit på ett tag så nu har ni att läsa kära vänner. Avslutar bloggen med lite bilder.


Ha det så bra, tack för idag! // E





Party!!!

Var ett bra tag sedan jag orkade blogga. Har fått en del klagomål angående det, hehe* Så det är väl bäst att jag tar mig i kragen och skrapar ihop någonting så att mina trogna läsare kan följa mittt intressanta liv. Senaste tiden har det inte hänt jätte mycket... Har dock slutat jobbet nu, säsongen tog slut. Lite surt att man fick sluta redan, men fick i alla fall jobba 14 dagar räknade ju med 18... Som tur var hann jag tjäna lite cash i alla fall!

Är hos Sandra just nu, ska på fest hos Martin senare ikväll - party!!! Hoppas det blir kul i alla fall, alltid spännande att träffa lite nytt folk. Det blir jag, Sandra, Jossan och Jennifer! Just nu lockar Sandra håret och jag sitter här och bloggar, Jennifer och Jossan är på G i stan och kommer hit snart. Om de hittar vill säga. Har fått en ny kompis också, en av Sandras söta vovvar Harry. Men riskerar nog att bli utbytt när Jennifer och Jossan kommer sen...

Käka lite mat om ett tag, fixa iordning hår etc. och sen blir förfest innan det riktiga partyt. Ska nog se till att detta blir en lyckad kväll, med dessa tjejor kan det väl inte bli annat! Köra lite SingStar också, tur att Sandra bor på landet så att man inte gör grannarna lomhörda, haha* Lovar att det kommer låta såå fint, rena Idol gruppen! :-D Lalalala.... Så nu är det party på G!!! 

                                              
                                                         Sandra                       Harry                         Charlie
Ha det gött!

// E


RSS 2.0