Tillfälligt besök

Idag är en sådan där dag då allting flyter på som vanligt. Skönt. Äntligen är lite av den normala vardagen på besök i mitt liv igen. Träffade Sofie en stund på förmiddagen idag, vi måste verkligen se till att träffas oftare. Jag lovar att jag ska vara bättre på att höra av mig. Det var i alla fall super trevligt att få prata av sig och skratta! Jag mår alltid så bra när jag träffat henne, jag vet inte riktigt hur det kommer sig. Tack för att du alltid finns där för mig gumman! Ska träffa henne igen på torsdag, då du Sofie då ska vi bubbla ännu mer!

Hann även med ett snabbt besök på Elgiganten idag, fixade med papperna och så. Det känns verkligen super bra just nu! Något positivt ska man väl ändå få ha här i livet när allting annat är grått och trist. Fick ju även träffa Sandra då, hann med att prata om allt och ingenting på vägen dit och hem igen. Är så glad att jag har dig vännen! Finns alltid här för dig, no matter what, det vet du. Du fick mig på andra tankar...

Effi ringde och frågade om jag hade lust att komma och våldgästa henne en stund på kvällen. Så efter Elgiganten blev det hem och laga mat och sedan direkt till Effi. Vi hann prata om mycket! Oj oj oj, säger jag bara vad min mun gick på högvarv. Stackars Effi, men hon verkade i och för sig inte klaga, så jag hoppas att hon inte blev alltför uttråkad av mitt pladder. Du anar inte hur bra det kändes att få komma ner på jorden igen och landa lite för en stund, helt plötsligt kändes det som förr. Jag saknar den tryggheten.

Som ni märker så har jag hunnit med en hel del idag, konstigt nog så känns det inte alls som det. Hoppas på fler bra dagar framöver. Imorgon ska jag troligen träffa Effi och Jennifer (kanske Karro) på stan och gå runt och shoppa lite nödvändigheter och bara ha kul. Det känns bra att ha någonting att se fram emot, det behöver jag just nu. På torsdag ska jag som sagt träffa Sofie igen, längtar redan! Och på fredag blir det troligen party! Nice.

Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och försöka lindra min förbannade mensvärk som vägrar att ge med sig! Finns det någonting värre? Jag hoppas att den ger med sig...

Ha det gött! // E


Falsk

Jag vet inte vad jag ska skriva. Hjärnan är tom. Ibland känns bara världen så himla falsk, idag är en sådan dag. Allting är en enda stor lögn och man kan inte lita på någon. I dessa stunder önskar man att man kunde gå upp i rök, utplånas från jordens yta.

För tillfället befinner jag mig i en tjock dimma och jag kan inte se vägen framför mig. Desperat trevar jag mig fram utan att ha en aning om vad som väntar mig. Detta är antingen modigt eller dumdristigt, vad vet jag. Så jag fortsätter min osäkra färd i hopp om att något bra dyker upp på vägen...

It's time to be a big girl now...

Jag känner mig så tom. Precis lika tom som en badboll när någon pressat ur all luft. Jag vet inte vad som händer med mig... Jag vill bara gråta. Omslutas av ensamheten och gråta mig till sömns, för om jag gråter då måste väl smärtan ge efter eller? Jag vet ju inte ens varför jag känner som jag gör. Jag är inte ens säker på vad jag känner längre. Om jag bara kunde gråta så känns det som att allting skulle bli bättre. Så gråt då!

Jag är trött på att leva såhär. När ska jag väckarklockan ringa och väcka mig egentligen? De senaste dagarna har varit super roliga, kan det inte få fortsätta så? Kan inte allting bara få bara bra för en gångs skull. Att vara ensam är det värsta som finns, för det är då som tankarna får fart. Vad vill jag?

Fairytales don't always have a happy ending, do they?

It's all about me

Då sitter man framför dumburken igen då... Inte mycket intressant som har hänt den senaste tiden egentligen. Gjorde teoriprovet i fredags, klarade mig galant! Puh, nu kan jag äntligen pusta ut. Dock har vi ingen bil längre, kommer ju alltid att minnas den dagen om man säger så. Firade Effi en stund på kvällen, sedan blev det utgång med Sofie och Sandra! Åkte hem rätt tidigt men hade för en gångs skull riktigt roligt!

En lugn helg väntade, myste med en film och var allmänt onyttig. För en gångs skull var jag riktigt nöjd, för stunden i alla fall. Har bokat uppkörning nu också! Helt galet, men samtidigt så himla underbart! Det finns verkligen ett slut på det här. Nu gäller det bara att öva, öva och köra, köra. Jag ska banne mig fixa det här, det kan du hoppa upp och sätta dig på!

Till och från känns det som jag håller på att tappa fotfästet totalt, vad händer?

I'm in a fight with the world but I'm winning
Stay there come closer it's at your own risk
Yeah you know how it is life can be a bitch

I don't have to try
To make you realize
Anything I wanna do
Anything I'm gonna do
Anything I wanna do I do

Don't you disagree
Cause you know
It's all about me

When it all comes down, we are on our own

You're so selfcentered, so damn ignorant
Not my type, you're such a loser
 
Later at night when I walked home
I was glad I walked alone...

Waiting for good days to come...

All lights out, the stars will guide us through our darkest times
Belive yourself and...

Live your dreams, life's waiting for you
Live your dreams, life's waiting for you,
Live your dreams, life's wainting to begin!


image77

Sprakande färger!

Imorse eller kanske inte riktigt imorse, det beror på vad man har för dygnsrytm, väcktes jag av min kära mamma som mer än gärna stod och tjatade på att jag skulle gå upp. Usch, hatar sånt tjat! Speciellt när jag säger att jag är vaken och ändå så fortsätter hon tjata... Jag är morgontrött, okej? Ta lite hänsyn till det tack. Efter mycket om och men fick min mamma som hon ville, jag släpade mig upp ur sängen och pallrade mig in i badrummet. På vägen dit kunde man tro att man hamnat i ett solarium! Jag förstår inte varför de jämt måste tända varenda lampa som finns i hallen, åh blir bara så arg! Kanske var det mitt morgonhumör som gjorde sig lite påmint där.

Just nu sitter jag här för att fördriva lite tid innan jag ska ner till körskolan för sista gången innan jag ska göra teoriprovet. Jag har ju för sjutton provet imorgon! Hur fort går tiden egentligen? Kan ju bara hoppas på det bästa nu... 

Åh, det är så fint väder idag! Blir glad i hela kroppen. Himlen är sådär kristallklart blå och i vinden svajar trädens löv i alla möjliga färger. Det är såhär jag föreställer mig hösten! Synd bara att man inte har någon att dela den med. Vore ju inte helt fel att ta en promenad med någon för att sedan komma in i värmen och mysa framför en film... 

Nu måste jag ta reda på vad som fattades här hemma till maten som jag ska laga sen. Har ju lovat mamma att fixa mat åt mig och brorsan idag. Hoppas att han kan äta det jag lagar, haha. Håll tummarna för att det går bra på körskolan idag! Kanske kommer det en liten uppdatering under dagen...

Ha det gött! / E

Crazy?

You drive me crazy
I just can't sleep
I'm so excited, I'm in too deep
Crazy, but it feels all right
Thinking of you keeps me up all night

Tell me you're so into me
That I'm the only one you will see
Tell me I'm not in the blue
That I'm not wasting
My feelings on you...

Rollercoaster ride

Den senaste tiden har jag befunnit mig på ett nöjesfält. Det är i alla fall så det har känts rent känslomässigt. Känslorna har likt en bergochdalbana åkt upp och ner i hela kroppen på mig, dag ut och dag in. Medan tankarna bara har fortsatt snurra på för fullt där uppe i hjärnkontoret. Jag har tänkt så mycket den senaste tiden att jag till slut inte vetat varken ut eller in. Allt detta tänkande har sugit all energi ur mig och inte har jag kommit fram till något vettigt heller... Det är bara så frustrerande att känna såhär! Jag blir galen. Måste allting vara så förbaskat komplicerat? 

För tillfället känns det bättre, men oron över att det snart kommer slå tillbaka är stark. Jag är som en tickande bomb i händerna på en galning - man vet aldrig när det smäller, eller hur stark smällen kommer att bli. Det skrämmer mig.

Den senaste tiden, eller ända sedan studenten egentligen, så har förändringens vindar blåst mig i håret. Jag har gladeligen låtit de göra det, för sanningen är den att jag faktiskt har gillat förändringarna. Vare sig de här förändringarna har skett medvetet eller inte, så har jag förändrats det går inte att bortse från. Jag glad över de förändringar som har skett, de har bara skett lite snabbare än vad jag anat. För just nu känns det här inte som jag, den här personen passar inte riktigt in i den här kroppen. Fast med tiden hoppas jag såklart att hon gör det.

Vad vill jag egentligen? Varför känner jag såhär? Är detta endast ett sätt att dölja en inre önskan efter någonting eller vill jag helt enkelt mer än vad jag hitintills har visat? Du gör mig så förvirrad! Vad är det som händer med mig, jag börjar tappa fotfästet...


                                      image76


I'm the best damn thing that your eyes have ever seen!

Det blir utgång för mig den här helgen i alla fall! Jippi! Ska ut med Sandra och dansa på Trappan om några timmar, det ska bli så himla skoj! Är hur taggad som helst nu. Det här ska bli en toppen kväll! Men nu måste jag skynda, skynda. Måste hinna sminka mig och leta fram kläder! Sandra hämtar mig om 55 min! Gah! Kunde ju vara bra om jag kunde se till att passa tiden för en gångs skull! Är ju inte så himla bra på det, dessvärre... Som en del fick uppleva igår, förlåt mig!

Pluggat teori hela dagen, det går framåt. Fast imorgon blir det ordentlig skärpning! Fokus, fokus på bara teorin. Får se hur bra jag kan hålla det löftet. Pratade även med Jossan via msn idag! Åh, fy vad jag saknar dig vännen min. Fast nyss kändes det som att du bara var några minuter från mig! Love you! Det vet du gumman <3 Hörs imorgon igen.

Nu måste jag gå! Ha en bra lördags kväll! // E



And yeah yeah yeah I'm a lot to handle
You don't know trouble but I'm a hell of a scandal
Me, I'm a scene I'm a drama queen
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen!


It's so outrageous!

Måste snart hoppa in i duschen och göra mig iordning... Ska träffa Becca om ca 1 timme, vi ska hem till Jennifer och laga mat och mysa! Det blir inte någon utgång för mig den här helgen, även om jag är rätt sugen på att följa med Sandra ut och dansa. Ekonomin tillåter det inte heller riktigt så det är bra om jag kan hålla mig hemma. Eller hemma och hemma, hemma hos Jennifer i alla fall, haha. Det är bra för mig om jag inte går ut helt enkelt. Måste ju plugga en massa teori nu i helgen, i förmiddags var jag nere på körskolan och gjorde några test igen. Det gick väl hyfsat, men jag är ändå orolig. Så jag bestämde mig för att plugga den här helgen och gå ner och göra några test på körskolan på måndag och ta ställning till hur det känns och hur det går då. Om det inte känns bra avbokar jag helt enkelt tiden, om det känns bra kör jag på! Det vore ju himla skönt om jag kunde få den där förbaskade teorin gjord någon gång! Men om jag inte känner mig ordentligt förberedd tänker jag inte utsätta mig för det i onödan. Hoppas, hoppas bara att jag är tillräckligt förberedd så att jag kan göra teorin nästa fredag. Så det här kan få ett slut någon gång. Då kan jag äntligen koncentrera mig på körningen fullt ut. Den som lever får se...

Såg att Jossan redan varit inne och pysslat lite med min blogg, hehe. Får se hur den kommer att se ut i slutändan... Är ju lite petig av mig när det gäller hur jag vill ha saker och ting (sorry Jossan inget illa menat). Får ta mig en funderare och diskutera lite mer med Jossan, hann ju inte göra det förut... Vi måste verkligen prata med varandra ordentligt gumman! Det var länge sen nu. Får se om vi kan höras en snabbis imorgon, men då måste jag faktiskt prioritera teorin! Så vi får helt enkelt se.

Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen, bråttom bråttom! Vore ju kul om man kunde passa tiden för en gångs skull! Ha en trevlig helg alla bloggare därute!

See you soon! // E

It's so contagious
I cannot get it out of my mind
It's so outrageous
You make me feel so high all the time


I just wanna scream and lose control

Det har varit en hård dag idag. Upp tidigt på morgonen, något som jag absolut inte är van vid längre, sen var det bara att pallra sig ner till körskolan för att göra teori... Suck. Det måste helt enkelt göras, ska ner dit imorgon igen. Har ju för sjutton teoriprov nästa fredag! Shit! Plugga, plugga och plugga lite till. Då vet jag vad jag gör i helgen i alla fall, haha.

Efter körskolan var det bara att ta sig hem igen så fort möjligt. Hem och hämta målarkläder, vidare bort till Becca för att måla de två sista Buff Buff spelen - äntligen! Att plocka fram, måla, plasta och plocka undan tog ca 6 timmar! Hela dagen hade ju nästan gått... Klockan 17.00 vandrade Becca och jag trötta och utmattade från lokalen. Glada över att veta att vi slipper måla fler spel från och med nu. Yes! Hjälpte henne hem med sakerna, sen var det bara att hoppa in i bilen för att åka ner en snabbis på stan med mamsen och brorsan. Skönt att komma hemifrån ett tag, om så bara för en kort stund. Bytte brorsans spel, handlade mat och åkte hem igen. Äntligen skulle jag få mat! Hade ju inte ätit mer än en halv banan sedan frukost, ändå var jag inte så hungrig... Mysko det där. Kanske inte är så värst bra för min magkatarr, men hoppas att lilla magen inte tog alltför stor skada.

Åt lite mat, pratade lite med Sandra, fastnade vid msn och datorn och sen dess har jag suttit här. Illa! Jag som skulle pluggat teori... Fan! Blir att läsa några sidor innan man ska sussa för natten då. Så ska man upp igen imorgon bitti för att åter igen pallra sig ner till körskolan och göra ännu fler test. Suck, igen. That's life! Önska mig lycka till, hehe!

Fast jag har ju i och för sig gjort en del bra saker under min tid här vid datorn, så man kan ju inte precis säga att jag slösat bort tiden... Laddade upp massor av roliga bilder som jag egentligen hade tänkt göra för länge sen, pratat med trevliga människor på msn och lyssnat på bra musik. Så allt är ju inte dåligt om man tänker efter. En annan rolig sak var att mitt nätverkskort verkar ha fått fnatt! Det fungerar alldeles utmärkt just nu, haha, man kan ju hoppas att det är någonting som håller i sig.

Men nu är det nog även dags för mig att krypa till kojs tillsammans med teoriboken, hade ju gärna haft någon annan att krama istället  i och för sig, men men. Den som väntar på något gott...


Sweet dreams! // E


I just wanna scream and lose control
Throw my hands up and let it go
Forget about everything and runaway... 

I just want to fall and lose myself
Laughing so hard it hurts like hell
Forget about everything and runaway...


Så mycket på så kort tid

Orkar inte ändra inledningen på den här bloggen, tanken var att jag skulle bloggat redan i söndags men som vanligt kommer alltid något annat mellan och stör. Så nu blir det som vanligt, en veckas mellanrum. Jag vet jag ska försöka bättra mig! Anyway här kommer det.

Nu är det redan söndag. Konstigt nog så har inte den här helgen gått lika fort som den brukar göra, vilket är otroligt skönt! Kanske var det för att vi för en gångs skulle partade på en fredag istället för en lördag? Det tror jag. Har hunnit med rätt mycket sedan jag senast skrev så här kommer en liten uppdatering, jag lovar att jag ska försöka hålla mig kortfattat. Har ju en tendens att blogga ganska långt, som de allra flesta kanske är medvetna om vid det här laget... För er andra så är mitt förra inlägg ett ganska bra exempel på vad jag menar, hehe.

I torsdags var det dags för en omtalade halkan! Oj, vad nervös jag var inför den. Det hela blev ju inte bättre när jag kommer till bussen på torsdagsmorgonen och möts enbart av killar, hade ju åtminstone hoppats på att en tjej skulle följa med, men icke. Som tur var fick jag reda på att vi skulle till Finspång och hämta upp lite folk där som också skulle följa med till halkan. Puh, jag hade tur! I Finspång klev hela 4 tjejer på bussen, haha. Resten var killar, av 21 pers galet! Lyckades i alla fall bli kompis med en av de 4 tjejerna, för 3 av tjejerna kände redan varandra. Vi höll ihop under hela dagen och peppade varandra och skrattade! Det kändes hur bra som helst.

Dagen flöt på bra. Började på bromsbanan, vilket var hur kul som helst fast något nervöst såklart! Jag och Evelina (tjejen som jag lärde känna) tvingade killen som hamnade med oss att köra först. Mohaha, vad elaka vi var egentligen, men på så sätt hann ju vi förbereda oss tills det blev vår tur att köra. Mycket smart gjort om du frågar mig! Hehe. Efter det att alla hade kört klart på bromsbanan var det lunch, mums! Pastasallad, även min roliga förkylning gjorde sig påmind, vilket var mindre kul. Sedan var det dags för oss att ge oss på kurvbanan, jag lyckades göra en piruett, haha vad vi garvade! Nu hade vi alla lyckats gör varsin. Som tur var körde ingen av oss på "tanten", däremot snuddade jag lite vid "en bil" men jag skrapade nog bara lacken, hehe.

Sammanfattningsvis hade jag en väldigt rolig dag på halkbanan, så Becca, Jossan, Sandra och alla andra ni hade rätt! Ta åt er, för det är inte ofta jag erkänner att någon annan har rätt. Åkte därifrån med ett leende på läpparna och med bra musik i öronen! 

I fredags var det då dags för middag hos Anna som sedan följdes av utgång till Otten. Lyckades övertala Sandra att gå till Otten istället för Palace och om jag inte misstar mig så verkade även hon ha en väldigt lyckad kväll på Otten.För det var verkligen skit roligt! Synd bara att Sofie inte kunde följa med... Men det kommer fler gånger, jag lovar.  God mat, trevligt sällskap, Idol, glada miner och många skratt, lite alkohol = en toppen kväll! Fler sådana kvällar ja tack!

På lördagen red Sandra och jag ute hos henne tillsammans med hennes granne Anne som äger hästarna. Det var riktigt mysigt! Dock lite små farligt sådär när vi red inne i skogen, man fick ducka rätt mycket för att inte slå huvudet i grenar etc. Oj, vilken fart det blev på hästarna sedan då! Gällde verkligen att hålla i sig för att inte flyga av, haha. På kvällen blev det mys med film och godis - Shrek 3, kommer dock inte ihåg så mycket av den... Var så himla trött! Halvsov mig genom halva filmen, sånt som händer. Sov som en gris resten av natten, minns inte när jag sov så hårt sist. Kändes hur skönt som helst när man sedan vaknade upp på söndagen utvilad till max.

På söndagen kollade vi lägenheter och jobb... Nu är planerna ändrade, får se hur det går för mig. Är dock mer laddad nu än var jag var innan, alltid positivt. Den som lever får se.

För övrigt händer det väl inte så jätte mycket för tillfället. Fixar det sista med spelen tillsammans med Becca, kämpar på med körkortet (har ju för fasen teoriprov nästa fredag!), planerar min framtid, måste börja leta jobb på allvar typ. Försöker överleva varje dag som kommer. För just nu är hela jag knas. Min hjärna spelar spratt och jag vill bara skrika; SLUTA! Ibland är allting så himla perfekt, sedan är allting helt plötsligt lika mörkt och skrämmande som den en gång varit... Jag vill inte ha det såhär, pallar inte att pendla i känslor mer. Skärpning Emelie!
 
Får se vad som sker den närmaste tiden... Måste se till att få ordning på en del viktiga saker som ligger mig nära hjärtat. Du vet att jag alltid finns här för dig, precis som du finns där för mig. Nu är det min tur vännen <3

Ha det gött! // E


Känslor kors och tvärs

Länge sedan jag skrev, som vanligt. Ni får helt enkelt räkna med att jag inte orkar blogga hela tiden. Brukar ju faktiskt vara rätt duktig på att sammanfatta vad som hänt de dagar som jag inte har bloggat, så ni får helt enkelt har lite överseende med att jag inte uppdaterar bloggen varje dag. Vad har hänt sedan min födelsedag förra torsdagen undrar ni kanske....

Jo, i fredags så stod jag och bakade i stort sett hela dagen. Puh, det var jobbigt! Bakade 3 stycken cheescakes (frusna glasstårtor för er som inte vet, inte ostkaka alltså). Jag sa åt mamma att det gott och väl skulle räcka med 2, men nej då mamma tyckte prompt att jag skulle göra 3. Det fick inte verka snålt när släkten skulle komma på besök dagen därpå. Så jag gjorde helt enkelt 3 stycken. Gjorde även en kladdkaka som jag och tjejorna skulle mumsa på, på kvällen. När jag ändå höll på att baka tänkte jag att jag lika gärna kunde fortsätta.

Så på kvällen gick jag, Jennifer och Effi hem till Karro och lagade tacos och såg på Idol, det blev en hel del tjejsnack också, mysigt! Jag avslöjade även min stora dröm här i livet, Jennifer tjatade på mig som en liten barnunge. Hon påstod att jag inte skulle få min present om jag inte berättade, haha. Så nu vet även Karro och Jennifer min "hemlighet" Anledningen till att jag inte valt att berätta det för alla är för att jag skäms, jag tycker det är pinsamt... Men men, det blev en väldigt lyckad kväll! Länge sedan ser gärna fram emot fler kvällar som denna! Fick en present av dem och Becca, det var ett halsband från Pilgrim. En lång kedja med en liten nyckel som hängsmycke, super fint. Tusen tack tjejor!

I lördags kom släkten hit. Fick pengar eftersom det var vad jag hade önskat mig. Så nu är det shopping som gäller, hehe! Mumsade på tacos, cheesecake och kakor. Var proppmätt efter det vill jag lova! Hann även snacka en hel del med Simone min lilla busiga kusin. Det var länge sen sist gumman. Vi måste se till att ses oftare! Vet att du har mycket i skolan just nu, men någon gång måste vi kunna ses förutom på födelsedagar, hihi.

Framåt eftermiddagen/kvällen var det dags att åka och hämta upp Sandra som tagit bussen in till stan. Vi skulle ju ut och partaja på kvällen! Så vi hämtade upp henne, jag fick övningsköra med moster, haha. Det gick bra, bara två motorstop, ehum... Väl hemma åts det lite grann, inte för min del men för Sandras. Tur att jag inte åt, det hade aldrig fått plats, haha. Sedan var det dags för tjejgrejerna. Sandra lockade mitt hår, det blev super bra! Vi var bara så heta när vi var klara. Iväg på förfest hos Lisa, en klasskompis till Sandra, det var 11 tjejer och 4 killar, hehe. Vi hade övertaget. Efter lite förfest, blev Sandra och jag otåliga så vi bestämde oss för att gå till Trappan. Väl framme vid Trappan såg det ut att vara en massa folk, vi hade fel. Det var skit lite folk och folket som var där var as mysko! Jag ville gå hem direkt! Som tur var höll Sandra kvar mig och kvällen slutade riktigt bra, eller hur Sandra? På något konstigt sätt tenderar visst saker och ting att alltid bli bra när man är med Sandra, haha. Hon är magisk! Tack för ännu en rolig utekväll gumman! Efterfest till dagen därpå och en annorlunda avslutning på kvällen blev det.

Söndag var en vilauppsig dag. Oj, vad trött jag var! Det var sjukt, jag har nog aldrig varit så trött. Jag var som en zombie det var läskigt. Duschade, la mig på sängen när Sandra åkt hem och somnade på 2 sek. Vaknade inte till förrän på kvällen och efter mycket om och men vaknade jag till liv på riktigt igen. Sov riktigt gott den natten vill jag lova.

I måndags så målade Becca och jag spel. Vi är så duktiga! Hela 2 stycken fixade vi. Nu är det bara lite hattar och påsar som ska fixas så kan vi börja sälja dem, snart är vi klara. Yes!
Vaknade upp med ångest den här dagen, usch det var riktigt jobbigt. Vet inte vart den kom ifrån. Så jag fick för mig att ta en promenad runt strömmen för att rensa tankarna lite grann. Vilket resulterade i en powerwalk, 2 varv runt strömmen och hela kungsgatan hem gick jag. Shit, vad svettig jag var när jag kom hem. Lite otränad tror jag minsann att jag är... Inte bra! Nu fick jag lite motion i alla fall.

Igår vaknade jag upp med halsont! Fasen också, var det första jag hann tänka, inte nu igen! Usch, halsont är bland det värsta som finns, får alltid ont i halsen innan jag blir förkyld det suger verkligen! Började knarka halstabletter och gurgla med saltvatten direkt, skiten ska bort! Ner på körskolan för ännu en dubbellektion med Yvonne. Motorväg och bromsning inför halkan som by the way är imorgon! Gah! I alla fall, det gick jätte bra att köra. Självklart så var det en del små saker som jag bör tänka på, men det var inte alls så läskigt som jag trodde att det skulle vara. Det kändes bra. Nu är jag verkligen på G! Som sagt är det dags för halkan imorgon, är nervös som tusan. Alla säger ju att den ska vara skit kul, så jag får väl helt enkelt tro dem. Det ska nog gå bra, jag SKA klara detta!

Igår hade jag ju ont i halsen, på kvällen när jag gick och la mig var ju inte det hela mycket bättre om man säger så... Hade ännu ondare än vad jag hade när jag vaknade på morgonen, inte bra. Men imorse när jag vaknade var halsontet borta! Som om någon viftat med ett trollerispö. Var jag frisk nu då...? Svar; nej. Istället för halsontet var jag nu dyngförkyld! Fan! Det kanske är som Sandra sa... Jag tål inte andras baciller, hihi.

Idag var det meningen att jag skulle plugga teori men så blev det inte... Måste skärpa mig! Pratade med Sofie i telefonen i säkert 2 timmar! Det var kul, det var så länge sedan vi hördes av. Sedan ringde en energisk och glad Sandra! Då blev även jag uppåt! Lagade mat, gjorde iordning mig och satte mig vid datorn. Egentligen skulle jag och Becca ha målat hattar och sytt påsar idag men så blev det inte heller... Hade föresten fixat håret med sådana där spolar typ, sov med dem och allt som jag gjorde förr... Men resultatet blev inte som förr, haha! Värsta krulltotten blev jag! Mitt hår blev dessutom as kort, haha. Lägger in en bild längre ner.

Fick en dusch av den där förbaskade ångesten igen nu på kvällen. Så jag bestämde mig för att ta en lugn promenad i min ensamhet för att samla tankarna och få lite frisk luft. Vet inte om det hjälpte... När jag satte mig vid datorn och pratade med Sandra igen var det som om ilskan, rädslan och ensamheten tynade bort. Skönt! Pallar inte att må såhär... Tack för att du alltid finns där för mig Sandra, du förstår nog inte hur mycket du betyder för mig och hur mycket du egentligen stöttar mig med dina ord! <3 

Den senaste tiden har varit både underbar och hemsk. Ångesten tar kål på mig! Kan inte någon stanna denna bergochdalbana, jag vill kliva av. Känslorna växlar hela tiden, ena stunden är allt jätte bra andra stunden är allt skit. Jag vill vara mitt riktiga jag som jag har varit den senaste tiden, varför ska mitt gamla jag komma fram nu! Har jag inte lidigt tillräckligt? Trodde det... Snälla, hjälp mig att få ett slut på den här mardrömmen! Jag är ju världens gladaste, galnaste, roligaste tjej egentligen! Varför ska allting behöva bli såhär nu? Även jag förtjänar väl att få känna glädje.

Usch, nu glömmer vi det där! Jag ska ha kul, den här helgen ska bli skit bra och jag vägrar att känna någon annan känsla än glädje! Här kommer lite bilder som kanske förgyller er dag!

 Det fina halsbandet från Pilgrim som jag fick från tjejorna!

 Me - super lockigt hår (värre än vanligt alltså, har ju även färgat håret nu för er som inte vet)

Ha det gött! // E


RSS 2.0