Du betyder mer än vad du anar...

Onsdag idag bara två dagar kvar tills Jossan lämnar oss! Usch, det känns inte roligt alls att du lämnar oss gumman <3 Fast vi får se till att hålla kontakten via msn, bloggen, skype, e-mail och vanliga brev! Då går det nog att härda ut, och så kommer du ju hem över julen också! Så det blir ju inte riktigt 6 månader på raken, vilket känns otroligt skönt att veta. Som du själv sa, hösten brukar ju gå ganska fort ändå... Hoppas verkligen på det! Inte för att ni andra här hemma inte duger, så är det inte alls! Ni får lova att inte tro något annat, jag skulle inte klara mig utan er! <3 Så därför får vi se till att vara starka tillsammans, tänk bara på Jossan som åker dit alldeles själv. Vi har ju åtminstone varandra när det blir jobbigt. Man får helt enkelt försöka att se det positiva i det hela. Är säker på att du kommer att få det skit roligt i Bath också! Se till att träffa Hanna och tjejerna så ska du nog se att det går vägen.

Annars väcktes idag en trött Emlan av en yr mamma och lillebror imorse. Det är illa när man försover sig vill jag lova, evigt tacksam att jag inte behövde gå upp när de som bäst höll på att yra runt i lägenheten. Ojoj, säger jag bara, fast i och för sig så jag är precis likadan när jag blir stressad. Minns själv då jag några gånger har ätit mackan på vägen till skolan eller helt enkelt fått äta frukost i skolan eftersom man försovit sig. Egentligen är det väl inte så konstigt att man försover sig... Kroppen måste ju få vila någon gång och så är det ju bara såå skönt att få gosa ner sig bland mjuka täcken och fluffiga kuddar! Härligt!

När mamma och brorsan väl lämnat lägenheten så tog jag mig upp för att käka frulle och duscha... Skulle ju ha Sofie och Jossan vid min dörr vid 09.45. Otroligt nog hann jag nästan helt klart innan Sofie kom, öppnade dörren i morgonrock när Jossan kom men hon är ju van... Vet inte om det är positivt eller negativt, hehe*

Åkte i alla fall ner till stan och yrade runt. Jossan inhandlade ett eget apotek - som om någon därute skulle vara sjuk så vet ni vart ni ska vända er! Hon köpte givetvis lite annat smått och gott också, Sofie köpte 3 fina vaser - på rea såklart! Vad annars...? Själv gjorde jag också ett rea fynd idag, det händer inte ofta vill jag lova, köpte en ring för 30: - på Albrekts Guld! Den skulle ha kostat 99: - Jippi, en grön, som om jag inte hade tillräckligt med ringar eller smycken innan menar jag. Fick väldigt positiva kommentarer av både brorsan och pappa. Brorsan; Du är sjuk, vet du det? Pappa; En ring... Igen? haha* Vadå jag gillar ju ringar, det är ju inte direkt mitt fel.

Hade Sofie hemma hos mig en stund på eftermiddagen också, trevligt! Länge sedan vi sågs, vi måste se till att träffas oftare och ta tag i både jobb och träning hörredu! Måste ju se till att vara vältränad när Jossan kommer tillbaka, för det är ju inget kul om Jossan kommer tillbaka som värsta atleten och så har varken du eller jag tränat alls. Nej, det går inte. Träning nästa vecka Sofie och där med basta!

Slängde i mig middagen idag, eftersom mamma kom hem så sent. Måste se till att fixa egen lunch eller något sånt om dagarna, håller ju på att hungra ihjäl innan man får mat i det här hemmet annars! Slängde mig på cykeln bort till Jossan för att hjälpa henne packa det sista i rummet och lite i resväskan. Tyckte att vi lyckades rätt bra även om det var du som gjorde mesta jobbet, eller vad säger du Jossan? Lämnade också min lilla "på återseende? /födelsedagspresent till henne. Elaka mig, fick henne att gråta. Hoppas att du blev glad för det bara vännen min, men det verkade som det i alla fall. Nu finns jag alltid med dig! <3

Nu blir det att se på film "The Perfect Man" med Hilary Duff, fick den av Jossan, ska lämna den till Jennifer men det betyder ju inte att jag inte kan se på den innan, hehe* Och så ska jag peta i mig en macka eller något. Får se vad som händer imorgon, troligen inventering på mammas jobb imorgon kväll... Boring, men det ger ju money så får väl stå ut! Maxi blir värre när jag ska vara med och inventera på söndag... Men just nu är det långt tills dess, positiva tankar Emelie!



See you later! // E


En vecka fylld av pirr i magen, party och ångest

Nu var det en vecka sedan jag bloggade. Har inte haft ork eller lust innan, men tänkte ta mig i kragen och få alla känslor ur mig en gång för alla. Det känns lite som terapi att få skriva av sig ibland, och just nu är terapi precis vad jag behöver innan jag kokar över av tankar och känslor!

Allting började förra måndagen, som ni kanske kommer ihåg var inte min mamma så glad på mig och jag var inte särskilt glad på henne heller för den delen. Efter lite velande beslöt sig i alla fall jag och Jossan för att ta oss ner till Otten för att dansa med Sandra och Jennifer. Sminkade oss fort som bara den och slängde oss sedan på cyklarna, ja ni hörde rätt, ner till Otten. Till en början såg det ut som de flesta höll på att lämna Otten när vi kom, men så var det inte upptäckte vi när vi kom in. Hittade Sandra och några av hennes nyfunna kompisar inne på tjejtoan, och raskt drog en lite småfull Sandra upp mig och Jossan på dansgolvet. Det var lite stelt i början måste jag medge, Jossan och jag hade ju inte druckit något. Eller ja, vi svepte ju i oss varsin varm cider från Martins grillparty innan vi gick in men den kände vi inte ens av. Dansade på ganska bra i alla fall, men det roliga drog inte igång förrän vi kom in till det stora dansgolvet.

Orkar inte berätta allt in i detalj men kan väl säga så mycket att både jag och Jossan hittade ett varsit ragg. Han som dansade med mig, för det var faktiskt han som började dansa med oss. Han och hans kompis rättare sagt, oj vad jag fick höra Jossans eviga tjat om att; kom ihåg att jag gör det här för DIN skull Eme, DIN skull! Jossan gillade väl inte direkt kompisen men är otroligt glad och tacksam över att Jossan ställde upp för min skull! hehe* Ja, vi dansade och så... Pussades kanske lite grann, sedan när allt var som bäst och då jag egentligen skulle ha varit hemma... Så var han tvungen att gå, men han tog med mig ut och berättade att han hade haft jätte kul men att han tyvärr var tvungen att följa med sin kompis hem. Kan förstå dem, de är ju studenter så de skulle ju upp och plugga dagen därpå. Fick också reda på att han visst var hela 22 år, men vad gör väl det. 3 år är lagom tycker jag. Jätte trevlig kille, förstår att Jennifer skällde på mig när jag inte tog hans nummer. Ångrar mig lite i efterhand måste jag medge. Men jag resonerar som så att om det är meningen att vi ska träffa varandra igen så gör vi det och om inte så ja då går det ju fler tåg...

Njöt hela tisdagen av mitt minne från måndagen, både Jossan och jag var helt saliska. Mamma var däremot skit förbannad! Men det löste sig... Som tur var. Vaknade föresten upp med halsont! Aj, vad ont jag hade... Ni får väl själva spekulera i hurvida det var brorsan som lyckats smitta mig, eftersom han hade ont i halsen redan dagen innan, eller om det kan finnas någon annan förklaringen på den saken, hihi* Fick även två rejäla blåsor på fötterna av mina skor, men det var det helt klart värt!

På onsdagen åkte jag och Jossan ner till Vilda Viken, jag trotsade mitt halsont. På förmiddagen var jag också och klippte mig, blev nog nöjd - sparade mycket på längden och klippte upp resten av håret. Trimmade även luggen så nu kan jag se igen. Var förbi Arbetsförmedlingen med Sofie en snabbis också, men det visade sig vara lättare att skriva in sig hemifrån så vi gick ganska snart därifrån.

Vad som hände nere i Viken orkar jag inte skriva om, hade i vilket fall som helst 2 jätte roliga och mysiga dagar där nere. Grascha och Alfa = världens galnaste och sötaste mopsar som finns, hel mysiga! Misty du är söt du också. Det jag kan nämna angående Viken är ju att när jag och Jossan var ut och red på torsdagen så satte Pärlan (Jossans häst som jag red, brukar rida Jasen, som är Jossans mammas häst men han var lite ivrig så Jossan fick ta honom istället) av i trav med mig nedför en backe inne i skogen. Trodde allvarligt att jag skulle dö där ett tag, eller riktigt så allvarligt var det ju inte men gissa om jag blev skraj! Min kommentar när Pärlan stack iväg; Jossan, Jossan, Jossaaaan!!! Lyckades sitta kvar i sadeln och fick stop på henne i slutet av backen. Inget mer travande för mig på ett bra tag tack! Trots Jossans envisa manande på fredagen när vi red igen så vägrade jag!

Fick också besök av Martin, som hade varit och lämnat sängar någonstans neråt i landet. Han hjälpte oss med Tott som blivit lite smått galen sådär. Eller som Lina sa; Jossan vet du att din get försökte våldta mig!? Klockrent Lina! haha*

På fredagen bar det av hemåt igen, gick lite på stan och hälsade på Sofie på jobbet. Hittade en jätte fin klänning eller vad man ska kalla det för på WearIt, men eftersom det är lite snålt i kassan just nu får man stå emot. Tvingades också med att storhandla på Maxi med familjen, inte världens roligaste sysselsättning precis. Men redan innan jag åkte in till stan hade jag pratat med mamma i telefonen och då var hon jätte uppåt. Så jag hade en himla tur eller så var det något fel på henne helt enkelt! Hon gick frivilligt med på att köpa cider åt mig, behövde inte ens tjata och så fick jag pengar till att köpa något att ta på mig till dagen därpå eftersom vi skulle ut och parta då! Snacka om att jag blev väldigt glad men förvånad!

På lördagen sprang Jossan och jag på stan, någon mer än jag hade visst fått pengar! Köpte den där söta klänningen som jag hittat dagen innan och ett diadem och Jossan köpte en brun jätte fin lite längre topp. Fick sätta fart hemåt eftersom vi lovat att hjälpa till på Gårdsfesten som skulle hållas på min gård. Jossan och jag hade lovat att hjälpa till med fiskedammen. Det gick bra till slut, alla barn fick godis och då blev allting frid och fröjd. Förutom att vi hade fått kämpat som galningar med att få upp lakanet som skulle vara själva fiskedammen pga av all blåst! Men med spik kan man fixa allt mina vänner, tro mig. Käkade lite mat, åkte hem till Jossan - där vi fick reda på att hennes lillebror Hampus´s kompis hade fått en metkrok i huvudet när det var ute och fiskade. Fick slänga oss i bilen och köra dem till akuten. Pysslade lite med smått och gott innan Sandra och Effi kom hem till Jossan. Den här gången var vi ju faktiskt rätt snabba på att göra oss iordning eller hur Sandra? haha* Kom igång med lite förfest men vad är en förfest utan SingStar? Oj, vad vi sjöng! Finns till och med dokumenterat på film, Jossan spelade in med sin kamera. Lite bilder kommer som vanligt i ett senare inlägg.  

Fick skjuts av snälla Martin ner till Trappan dit Sandra skulle. Vi andra drog till Cromwell, eftersom vi var för små för att komma in på Otten... Och eftersom vi hade bestämt att vi skulle försöka med Trappan senare. Träffade på Sassa och Becca med pojkvänner på Cromwell, men de blev inte så långvariga och inte vi heller för det var verkligen dötrist på Cromwell! Drog till Trappan och då visade sig att vi inte skulle komma in överhuvudtaget eftersom vi inte studerade, eller Effi gör ju det men inte Jossan och jag. Sedan fick vi höra att man visst fick ta med kompis in, vilket betydde att Effi skulle kunna ta med mig eller Jossan in... Precis när vi beslöt oss för att dra därifrån stoppade två killar oss och frågade om de inte kunde hjälpa oss in. Så vi kom in! Världens snällaste! 

Började leta efter Sandra men med så mycket folk valde vi att börja dansa på egen hand istället, tänkte väl att hon förr eller senare dyker upp. Helt plötsligt tar en kille tag i varsin arm på mig och Jossan och började dansa med oss, han var lite söt. Nästan i samma stund stötte på vi Sandra med en annan kille mitt inne på dansgolvet. Beslöt oss efter en liten stund för att släcka törsten med en cider och Effi ville hem så Jossan följde henne till bilen. Sedan fortsatte vi att dansa, jag hittade tillbaka till killen som Jossan dansade med men det komiska var att han var kompis med Jossans ragg från i måndags!!! Snacka om att vi blev förvånade båda två! Dansade i alla fall med den söta killen och hans kompisar och det blev en ganska crazy night out till slut i alla fall. Ska kanske också påpeka att jag såg mitt ragg från måndagen också, med en annan tjej vilket är helt normalt. Men jag antar att alla intryckt inte hade hunnit sjunka in ordentligt från i måndags vilket gjorde att det sved till lite grann. Tack tjejer för en skit kul förfest och för allt dansande, hade skit kul! Detta kan jag leva på länge. Sista kvällen med tjejorna på åtminstone 4 månader. Hoppas på att gå ut lite med Sandra medan Jossan är i London. Eller vad säger du Sandra orkar du dras med mig?

Som sagt Jossan drar ju till England nu på fredag! Det är helt sjukt, fattar inte att tiden har gått så fort. Hela jag är bara en enda röra av känslor just nu, vet inte vart allting kommer ifrån. Kommer sakna dig så jävla mycket när du åker gumman! <3 Det är nog det som kommer känns jobbigast, speciellt när vi umgåtts så mycket som vi har gjort den här sommaren. Men du ska veta att det kändes bättre när vi pratade igår, hoppas att jag inte gjorde saken värre än vad den säkert redan är. Ska se till att fixa ett jobb så att jag kan komma och hälsa på dig! Och vi måste verkligen se till att samla ihop ett gäng så att vi kommer iväg till Sälen i mars!

Idag har jag varit nere på körskolan, ni ser det tar sig, och gjort lite test på datan. Är nu klar med B-delen, lite stolt måste man ju få vara och har också bokat in en körlektion till nästa tisdag. Nu är jag på G, äntligen! Körkortet ska bli mitt! Sprungit runt på stan har jag också gjort och sett på "Blood Diamond" när vi kom hem. Se värd men mycket hemskt film! Och snart hade jag väl tänkt att jag skulle se "The Lake House"...

Imorgon blir det att springa på stan igen, men denna gång slipper jag gå själv. Föresten så är det väl mer Jossan som ska springa på stan och jag följer mest med som sällskap, men det är trevligt det också. Får se vad vi hittar på för något mer... Berättar om det imorgon. Nu ska jag som sagt se på film!

Ha det bra, tack för idag! // E


Bland naglar och ilskna mammor

Naglar, naglar idag har jag varit och gjort påfyllning på naglarna. Fransk manikyr med grönt och vitt glitter blev det den här gången - riktigt tufft faktiskt! Mycket snyggare än den förra påfyllningen jag gjorde, då såg de inte riktigt klokt ut efteråt men den här gången blev jag nöjd. Marika lovade att göra något coolare nästa gång... Stackarn var så trött idag, hon hade både jobbat för mycket och sovit för lite - ingen bra kombination precis. Plus att hon hade två kunder kvar efter mig! Jag skulle aldrig klara av det. Så hennes fantasi var ju inte vad den brukar vara heller, men nästa gång så har jag en förmiddags tid och då brukar hon ju vara pigg så det hoppas jag att hon är när jag kommer också. Men det dröjer ju som sagt 4 veckor tills dess. Kommer kanske in en bild på klorna någon dag...

Annars har det inte hänt så värst mycket idag. Kom hem vid 16.30 ungefär och började pyssla lite i mitt rum, kom av någon anledning av mig och sedan stod resten av pysslandet stilla. Får väl se till att fortsätta snart eller låta det vänta till imorgon. Jossan var kanske en av anledningarna till att jag kom av mig föresten. Precis som det har blivit det senaste gångerna då jag har tänkt på Jossan har hon ringt mig på mobilen! Telepatisk kontakt eller vad? Lite läskigt faktiskt. Nåväl, idag ringde hon och bubblade om att hon skulle till Otten med Jennifer och Sandra för att dansa. Smått chockad smälte jag vad hon nyss hade sagt och blev efter lite betänketid rätt intresserad av att gå ut jag också. Ingen dricka utan bara dansa, eller kanske att man ska ta och dricka upp den där cidern som blev över från Martins grillparty i fredags? Det och möjligtvis en drink ute, men sedan räcker det! Mest sugen på att ut och skaka rumpan med tjejorna och deras nya klasskompisar. Vad säger inte att man kan skaffa sig lite nya kontakter liksom?

Mamma tycker dock inte likadant... Hon har blivit hel konstig den senaste tiden. Fattar inte vad det är för fel!? Försökte prata med henne idag men hon nekar bara till det och säger att det inte varit annorlunda innan, det är inte mig hon oroar sig för utan allt annat folk. Visst jag kan förstå henne det gör jag verkligen, vi har haft en himla tur de gånger vi varit ute. Men jag går aldrig hem själv, ser alltid till att ringa när jag går hem, annars ringer ju mamma och kollar läget ibland. Jag är ju verkligen skötsam, ändå känns det som att hon inte litar på mig! Hon säger att hon inte kan sova när jag är ute, visst kan jag förstå det också till viss del men jag måste ju ändå få leva mitt liv! Jag tror inte att hon kan förstå hur viktigt det är för mig att få umgås med mina kompisar nu innan vi alla kommer att skiljas åt. Jag menar Jossan åker ju redan nästa vecka! Och nu har alla andra börjar skolan igen och här går då jag. Klart att vi kommer att träffas men inte som förut. Är det då undra på att jag vill umgås så mycket som jag bara kan med mina vänner!? Nae, inte om du frågar mig.

Nu är Jossan här. Väntar på svar från Sandra som ska prata med folket på Otten vid 22.30. Enligt Jennifer kommer visst bara studenter in på Otten ikväll och det vore ju bra om Jossan och jag vet det innan vi går dig annars känns det ju lite onödigt liksom. Så nu ska jag ta och vara lite social med Jossan.



Hej svejs blåbärsfejs // E


Känslor

Söndag... Hänt en hel del sedan i fredags faktiskt. Både roliga och mindre roliga saker. Så här kommer den efterlängtade uppdateringen.

I fredags så var det grillparty hos Martin. Åkte dit vid 18.00 tiden med Jossan och Effi, lite trist på vägen dit eftersom radion var trasig men vi lättade upp stämningen lite grann med hjälp av min mobil som hade i alla fall tre låtar, haha. Har ju inte hunnit lägga in så mycket musik på den än. Hämtade upp Sandra och hälsade på den busiga valpen Engla, kattungen Pelle och hundarna Harry och Charlie. Vill också ha en liten sötnos!

Kom väl till Martin vid 19.00 tiden eller något sådant. Lite tryckt stämning i början men efter en stund när alla kommit igång med både dricka och prat så kändes det mycket bättre. Blev en riktigt rolig kväll faktiskt, dock var det alldeles för lite dans enligt mig, dvs ingen alls! Men tur var väl det kanske, eftersom det inte verkade vara min kväll den kvällen. Var aningen klumpig kanske. Spillde ut Mickes dricka när jag reste mig upp, snubblade på en sko med min egen dricka (spillde inget i alla fall), tappade saker och gud vet vad. Klump Emelie skulle man väl kunna kalla mig. Så vem vet vad som hade hänt om jag börjat dansa - inget bra i alla fall. Åkte hem vid 03.00 tiden, stackars Jossan som hade världens huvudvärk, själv var jag mest bara kissnödig efter allt vatten som jag hällt i mig. Lovade ju att det inte skulle bli så många cider och mycket vatten. Höll fast vid vattendelen i alla fall, resten kan vi ju ha osagt och tillägger att jag är lättpåverkad. Efter en lång biltur, kändes som en evighet, så var vi äntligen hemma igen. Sova!

Vaknade upp igår och mådde skit bra! Tack vare allt vatten jag hällt i mig, så nu vet jag varför vattnet är så viktigt! Nackdelen = väldigt kissnödig. Vaknade av det några gånger under nattens gång, men att få sova riktigt gott och vakna upp utvilad var jätte skönt så då kan jag ta kissnödigheten.

Åkte som sagt iväg på kalas igår, skulle varit där vid 14.00, självklart kom vi dit vid 14.20 eller något sådant. Konstigt? Fint folk kommer alltid sent. Visade sig att bli en bra och lång dag där. Kul att träffa Simone och så slog vi killarna i Kubb!  Åkte inte hem förrän vid 18.00 tiden, det bar direkt av hem till Jossan för att vänta på Sandra och Jennifer. Sandra skulle ju förfesta med oss (vi som för den delen festade på Cola igår) hon skulle ju på Hawaiifest senare på kvällen. Efter väldigt lång väntan på Jennifer kom vi äntligen iväg hem till Karro - Karros egna etta ska man väl säga nu när hon flyttat hemifrån. Grattis till det föresten Karro! Det var väl okej hos Karro, men jag var inte direkt på fest humör igår så... Följde Sandra till Trappan, sa hej då och sedan ville vi bara hem alla tre. 

Idag så var det lite depp prat med Jossan på msn på förmiddagen. Allt kändes bara så hopplöst och man vet inte vart man ska göra av alla känslor som snurrar runt i kroppen. Känns som att vara fast i en tjock dimma, man är inte riktigt säker på vad som händer, vad man gör eller vad man känner. Det går kanske att jämföra med att vara riktigt full! Hela världen fortsätter att snurra på medan man själv bara existerar. 

Det blev mycket bättre efter pratandet, Jossan mådde också bättre . Kan inte förklara hur mycket det du sa förut betyder för mig Jossan. Vi har trots allt haft våra duster, men det är ju det som stärker vänskapen det tror jag i alla fall. Hur ska det gå när du åker? Kommer kännas otroligt tomt utan dig här hemma! Men nu ska jag inte sitta här och deppa längre!

Imorgon blir det att fixa naglarna vid 14.30, hoppas att Marika gör dem lika fina som förra gången. Klippning på onsdag, längtar redan! Kanske blir det Friskis på måndag också, det behövs om något! Längtar tillbaka till den tiden då man var där 3 gånger i veckan och fick ut både ilska och stress. Ännu en sak som inte kommer kännas likadan när du åker Jossan! Stanna kvar här hemma  istället! <3

Idag kommer äntligen de efterlängtade bilderna! Lite bilder från i fredags också. Mycket nöje!




See you later aligator! // E

Segis...

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar. Idag blir det pastasallad, mums! Kom hem från stan för en stund sedan också, varit och shoppat födelsedagspresenter till kusinerna som fyller år. Så imorgon blir det kalas ute i Kårtorp, hoppas att vädret blir bra. En av kusinerna fyller ju faktiskt år just idag, så grattis på födelsedagen Matilda! 14 år redan, oj vad tiden går fort.

Ikväll blir det grillning och så hos Martin på landet. Hoppas att det blir en rolig kväll. Vet inte riktigt vad jag känner just nu, är varken glad eller ledsen. Tusan ta alla dessa känslor som måste flyga runt i min hjärna just nu! Men det blir nog bra... Det brukar ju bli det. Åker från stan med Jossan, Jennifer och Effi vid 18.00 tiden, hämtar upp Sandra och sen bär det av till Martin! Positiva tankar nu Emelie, klart att det blir skoj! Ta det lite lugnt med cidern bara.

Igår vaknade en inte så utvilad Emelie upp hemma hos en utvilad Effi. Åkte ju dit i förrgår kväll för att se till så att allt stod rätt till... Blev så att jag sov över. Men nu verkar allt ljusna igen. Allt kommer nog att lösa till slut. Efter lite frukost (som bestod av knäckemackor eftersom maten i stort sett var slut, blir ju så ibland innan man storhandlar) begav vi oss till Vårdcentralen för att ta bort Effis stygn på ryggen. En snabbis hem till mig, pumpade cyklarna lite, babblade med mamma och sedan blev det körskolan för min del med Becca som tjatat på mig. Kunde väl ha gått bättre, men med tanke på att jag bara har gjort testet en gång innan så får man väl ha lite överseende med den saken. Blev i alla fall godkänd två gånger och underkänd två så det går väl jämt upp. Första delen är nu avklarad. Blir väl till att läsa teori i helgen skulle jag tro.

Träffade Jossan senare på dagen, pratade av mig en hel del. Känns så bra att få ur sig allting som man gått och hållit inom sig en tid. Skulle ha kunnat prata i flera timmar till, fick nog inte i närheten av allting som jag vill ha sagt sagt. Det kommer väl fler dagar för det skulle jag tro. Såg på film med Jossan och Effi, eller ja Effi sov ju så såg på film med Jossan kanske är bättre sagt. Sedan pysslade Jossan lite med min blogg medan jag tittade på... Nu är den klar i alla fall, en del små förändringar kommer kanske att ske någon gång men i stort sätt så är den väl klar. Blev riktigt nöjd faktiskt! Tack Jossan <3 Kommentera gärna och säg vad ni tycker.

Nu ska jag hoppa in i duschen!!! Efter tjat från både mamma, brorsan och Jossan om att jag är seeeg så är det väl bäst att jag sätter fart. Jossan kom nyss förbi och visade sin nya frisyr = najs. Och tjatade på om att jag skulle skynda mig och sluta vara så seg. Mamma babblar om att jag är en tidsoptimist också, lite grann kanske. hehe* Så nu blir det duschen för min del och sedan party.

Ha det gött // E


Bubblande glädje!

Precis så känner jag mig just nu! Hela jag bara bubblar av glädje, det bara kom över mig som en skänk från ovan. Sitter här vid datorn och kollade lite bilder som jag tagit idag när jag busade med kameran. Får sådana ryck ibland. Fast jag egentligen inte är någon linslus direkt, men det är ju alltid roligt när det blir bra! Samtidigt som jag lyssnar på musik och kollar på bilderna blir jag bara jätte glad och uppåt! Helt crazy. Var det kanske för att jag pratade med Sandra förut och planerade lite inför fredag? Hmm, mycket möjligt. Längtar redan fast det bara är onsdag idag. Det blir troligen grillning och så ute hos Martin på fredag. Hoppas att han bjuder dit lite snygga singelkillar, jag är ju på jakt liksom... Eller något i den stilen i alla fall. Det skadar ju aldrig med lite ögongodis. Fast med mitt självförtroende sitter jag väl troligen bara och glor på stackaren som ett fån. Människan lär ju undra om jag är riktigt frisk! haha* Får se till att skärpa till mig och tänka positiva tankar om mig själv; Emelie du är bra, du är snygg och du äger! Eller? Annars har jag ju en plan b = alkohol. Min bästa vän. Nae, skojade bara men alkohol i rätt mängd kan faktiskt vara som en personlig coach, perfekt för mig i pinsamma situationer. Får la se vad som händer på fredag... Det enda problemet inför fredagen är själva drickan... Men ska nog se till att få Jossan att prata med Martin om den saken så löser det sig nog.

Idag har jag för övrigt varit på stan med Effi, hämtade hennes nya glasögon. Riktigt snygga faktiskt! Så tog jag mig i kragen också och beställde en klipptid, jag menar det var ju liksom typ 7 månader sedan jag klippte mig eller något. Så jag är rätt säker på att det är välbehövligt. Dock hade hon ingen klipptid förrän onsdag nästa vecka, hoppades ju på en tid denna fredag men men... Bättre sent än aldrig. Nu är det avklarat i alla fall.

Efter stan åkte vi hem till mig och åt pannkakor, slöade, pratade med Jossan i tele och spelade Wii. Sedan ringde Sandra och då vill Effi hem och sova. Hon skulle ju trots allt träffa Fredrik nu på kvällen så. Sandra och jag smidde som sagt lite planer inför fredagen och pratade om hur det var för henne i skolan och så. Kan inte riktigt förstå att hon redan har börjat på universitetet. Måste se till att fixa mig ett jobb nu alltså! Och körkortet också för den delen, verkar som att jag kan komma igång med att övningsköra nästa vecka. Så då blir det att komma igång med teorin nu i helgen. Läsa, läsa varje dag!  Just nu sitter jag här och försöker sammanfatta min dag. Och väntar på att Jossan ska leka färdigt med min blogg, den ska nämligen få ett nytt utseende. Tänkte lägga in lite bilder från dopet i lördags, någon bild från balen och studenten eftersom jag skrev om det igår och så kanske nog bild från mitt busande med kameran. Det får ni se fram emot i morgondagens blogg. Hinner tyvärr inte lägga in dem idag. Något att se fram emot imorgon alltså.  

Imorgon blir det att följa med Effi till vårdcentralen för att ta bort hennes stygn på ryggen. Hon ska visst vara där klockan 10.00, men vad gör man inte för sina vänner. På tal om vad gör man inte för sina vänner, om en vän ringer och är i stort behov av en vän så är det klart att man åker dit och lyssnar och tröstar! Det är precis vad jag ska göra just nu. Ännu ett tecken på att det spelar ingen roll vad klockan är, en vän ställer alltid upp! Vi löser det här Effi gumman jag lovar det av hela mitt hjärta! <3 Jossan tänker också på dig vännen min, det kommer att bli bra.


Tack och hej // E

Det är över nu...

Helt galet är vad det är! Hela jag svämmar över av känslor för tillfället, vet inte vart jag ska göra av dem någonstans? Jag är glad, ledsen, upprymd gud vet vad - på en och samma gång. Saknar gymnasiet gör jag redan, det känns helt sjukt att bara lämna skolan och inte få komma tillbaka. Hallå var det inte nyss som jag började där? Och så blir man avundsjuk på alla treor i år, man vill ju att studenten, balen och UF ska vara ens egna upplevelse inte någon annans. Det är det ju inte heller i och för sig men det känns så. Det är nu som jag börjar komma till insikt med att gymnasietiden verkligen är över. Att detta är en helt ny del i ens liv - det vuxna livet. Jag vill bara stanna karusellen och kliva av. Spola tillbaka tiden och stanna då den var trygg och lugn. Då allt var underbart!

Sista året på Kunskap var helt galet. Tiden gick oerhört fort men samtidigt kunde man inte önska mer än att det skulle gå undan så att man fick ta på sig den vita mössan och äntligen ta studenten. Nu är allt det där förbi, inklusive balen som var helt underbar. Nu finns det bara minnen kvar, minnen som jag är så rädd för att förlora. Minnen som med tiden kommer att ersättas med nya. Jag vill inte bli vuxen, jag vill inte ta ansvar. Jag vill bara leva här och nu, livet efter studenten har ändå varit roligt även om man vissa stunder har haft världens ångest och insett att nu är det verkligen över. Det som man har gått och väntat på i 12 år är äntligen över. Det är helt sjukt om man tänker efter. Saken blir ju inte bättre av att min kusin ska börja på samma skola redan nu på torsdag! Det finns så mycket som jag vill berätta för henne, som jag vill hjälpa henne med. Samtidigt som jag vet att hon måste få utforska den här tiden på egen hand. Det här är hennes tid nu inte min. Men jag saknar Kunskap så! Lokalerna, lärarna, eleverna, känslan - allt som har med Kunskap att göra. Det som gör mest ont är att man aldrig kommer komma tillbaka dit. Det är väl som i låten av Gyllene Tider; Det är över nu, Men jag kommer ihåg en helt annan tid, Den är över nu, Det hörs en kall, kall vind som sveper förbi...

Men en sak som ändå lindrar smärtan i mitt bröst är tanken på alla mina underbara vänner som jag skaffat mig under tiden på kunskap. Båda gamla och nya. Utan er skulle jag inte klara mig! Jag tror inte att jag någonsin sagt det förut, och om jag nu gjort det har jag nog inte riktigt menat det. För det är nu, då det riktigt jobbigt, då vi alla sitter i samma sits och då vi alla är på väg åt olika håll som jag känner hur starka våra band är. Jag älskar er alla av hela mitt hjärta! <3 Inte förrän nu har jag förstått att utan mina vänner skulle jag inte vara någonting. Ingen får mig så glad som ni får mig och det finns ingen som lyssnar så bra som ni gör, eller tröstar som ni gör. Ni är sagolika! Det här kanske låter överdrivet i vissa öron men jag menar varje ord. Jag vill aldrig förlora er, och jag hoppas verkligen att våra band fortsätter att vara lika starka nu när vi kommer att ta olika vägar ut i livet. Tvivla aldrig på att jag finns här för er, även om jag inte alltid visar det som lovar jag att lyssna, skratta och gråta med er. Sen får vi ju inte glömma bort att dansa och festa lite också - för vad vore livet utan party och skaka rumpan? hehe*

Ett speciellt tack till tjejorna som förgyllt denna sommar! Har aldrig haft så här kul förut, har heller aldrig busat så här mycket som nu. På fredag är det dags igen att skaka lite rumpa, fast på ett lite mindre uteställe. Men om jag är med er så vet jag att vi kommer att ha lika kul vart vi än befinner oss! <3 Tack för att ni finns...

Som ni kanske märker så ägnar jag dagens blogg åt vännerna! Det är det minsta jag kan göra för dem. Behövde skriva av mig lite känslor, det är enda sättet att få dem ur systemet om ni förstår vad jag menar. Hoppas att jag inte tjatat ihjäl er med en massa snyfthistorier. Lite om dagen då, var hemma och pysslade. Fixade mat och mig och brorsan, sedan bar det av till vårdcentralen för min del. Mina exem eller vad det är på ryggen som jag haft sen typ studenten eller något. Fick antibiotika som jag ska käka i 4-6 månader!!! Jaja, hoppas att det hjälper. Inte var det billigt heller. Sedan var jag en sväng förbi Effi på kvällen och hade lite tjejsnack. Alltid välbehövligt! Pratade med Jossan också en stor del av tiden, stackare. Även om jag garva och även om jag tycker att hon var en riktig klant så kan jag inte låta bli att tycka synd om henne. Hon hade visst gått ner med flippflopp skor till Pärlan (hennes häst) för att ge henne vatten, kliat och kelat lite tills Pärlan stampade på hennes stortå! Aj, 500 kg häst på tån kan inte ha varit så skönt. Så jag sa bestämt åt henne att lägga foten i högläge med is. Hoppas nu bara att det blir bra och inte värre. Jag menar Jossan du kan ju inte svika oss nu på fredag, haha*

Igår såg jag föresten på film hos Jossan, vi träffas visst hela tiden nu förtiden. Det gäller att passa på att ta vara på tiden som är kvar, för sedan kommer hon ju att vara borta i England i ett halv år! I alla fall vi såg på The Notebook, en jätte mysig romantisk film. Ett filmtips alltså. Nu ska jag gå och duscha innan det blir natti natti för min del. Skriver imorgon igen, får se om det händer något intressant.



Natti natt alla läsare därute // E


Lördag, söndag och en bit av måndag

Igår blev det tyvärr lite för sent för att blogga, borde ju i alla fall få lite beröm för att jag åtminstone tänkte blogga. Nåväl här kommer en liten uppdatering.

I lördags blev det en kväll på stan med Becca, Nockis och Jennifer. Det visade sig bli en lyckad kväll enligt mig. Först gick vi ner till strömmen för att se det allra sista musik fyrverkeriet som deltog i tävlingen under Augustifesten. Det var fint, synd bara att man inte hade någon pojke att dela det med... Hade varit mysigt! Sedan drog vi vidare ner mot marknaden, fy vad med folk det var ute i Norrköping denna kväll/natt!!! Helt galet, jag som inte riktigt klarar av när det är så mycket folk som trängs och håller på. Förstår inte varför jag utsätter mig för detta? I alla fall, gick runt och kollade lite men hittade inget av intresse... Det är nog tyvärr så som Becca sa, att marknaden bara blir sämre för varje år som går.

Mycket folk på Deli! Oj, fattar inte hur man kunde utsätta sig ens för att ta sig in där. Jag menar Deli är inget stort ställe precis och nu var det verkligen proppat både utanför och inomhus! Träffade en glad Lovisa när vi hämtade upp Nockis där, roligt att hon kände igen mig. Hoppas att de hade en rolig kväll. Sedan drog vi oss upp mot Trädgår'n för att leta reda på Nockis mamma som fyllde år - Nockis skulle ge henne blommor som han köpt på marknaden. Jag och Jennifer valde att vänta utanför på Gamla torget istället och lyssnade på Melody Club som var i stan och spelade. De är skit bra ju! Fastnade för dem när vi var uppe på en konsert i Stockholm i ettan. Klockan började närma sig tolv och både jag och Jennifer kände väl att det var dags att bege oss hemåt. Så fick det också bli! Kom hem vid ett tiden eller något sådant, efter att ha väntat på Becca och Nockis som skulle ta sig ut från ett fullsatt Trädgår'n. Det blev i alla fall en bra kväll, får se till att träffas snart igen!

Igår var det skönt att bara vara hemma och slappa lite... På kvällen blev det tv och Wii kväll hemma hos Jennifer, kombinerat med popcorn och läsk = mys pys. Dock blev det inte så länge, var tvungen att dra hem redan vid 23.00 eftersom mamma tjatade. Nåväl det räckte för mig. Innan vi gick till Jennifer var vi också förbi Jossans snälla farmor som bjöd oss på blåbärspaj, mums. Förstår varför Jossan gillar sin farmor så himla mycket, det är nog nästan som det är mellan mig och min mormor. Man kan i stort sett prata om allt och ingenting.

Idag har det inte heller hänt så värst mycket. Fixat med lite småsaker här hemma för att få dagen att gå. Borde verkligen ta tag i teorin nu också! Får se till att få ändan ur vagnen imorgon, där med basta. Det är ju så himla lätt att man bara låter saker och ting vara... Men nu måste jag se till att ta tag i skiten, blir nog ut och övningsköra med mamsen den här veckan också hoppas jag. Blir ingen fest hos Sara ikväll i alla fall, kände inte riktigt för det. Hoppas inte att Karro blev allt för ledsen. Känns som att jag sviker henne varje gång... Men jag vill inte verka elak, men ibland känner jag helt enkelt inte för att följa med. Och så känns det ju såklart lite konstigt när det är Karros kompisar även om de är snälla och så känns det ändå inte helt rätt. Då känner jag att det är bättre att säga nej än att låtsats att det är roligt och förstöra kvällen för andra. Får se om det blir en lugn hemmakväll med film idag - Jossan kanske kommer förbi en sväng eller något. Uppdaterar senare om vad som händer idag.



Puss och hej leverpastej // E


Så mycket på så kort tid!

Nu skäms jag lite faktiskt. Jag som satt här bara för några dagar sedan och lovade att skriva varje dag, om bara så en ynka rad, har jag gjort det nu då? Nä! Fy, skäms på dig Emelie! Har ju inte skrivit något sedan i måndags och nu är det lördag. Det har hänt rätt mycket på dessa dagar måste jag faktiskt medge. Konstigt hur ens liv kan innehålla så mycket och att man kan hinna uppleva så många saker på så kort tid. För mig är det i alla fall ofattbart.

I tisdags var jag, mamma och brorsan ute i Gransjönäs och badade. Eller i alla fall brorsan och jag. Som vanligt hade ju jag lite problem med att doppa mig, är ju inte så värst snabb när det gäller det. Efter mycket om och men och efter mycket tjat från brorsan doppade jag mig i det kalla vattnet. Rätt skönt att bara åka ut sådär och ta ett dopp en sommardag då vädret tillåter. På kvällen blev det fika med Effi och Jennifer på Fräcka Frökens, där vi träffade Karro, Keski, Kim och Söder. För min del blev det en bit blåbärs paj och en cola. Har nog aldrig sett så mycket vaniljsås förut, som jag fick till min pajbit. Jag såg inte ens pajbiten genom all vaniljsås, det säger rätt mycket faktiskt. Kvällen slutade med film och popcorn hemma hos Keski.

I onsdags så ägde Rix fm festivalen rum i Norrköping, och det var samtidigt startskottet för Augustifesten. Mysigt mysigt! Gick på festivalen med Jossan, Jennifer och Effi. Såklart blev det en lyckad tillställning, speciellt när man fick se Jocke i Ramsells. Han är något speciellt han det kan jag lova tjejer! Festivalen gästades även av Bosson, Magnus Carlsson, Markoolio, Marie Lindberg, Ola och Andreas Johnson. Toppen! Kommer lite bilder från kvällen i slutet av bloggen.

Efter Rix begav vi oss ner mot Grand för att se på fyrverkerierna, Göteborgs fyverkerifabrik var först ut på Augustifesten. Det var en riktig fest för ögat måste jag säga, och visst är det lite häftigt med musik till. Det är ju musikfyverkeri och det gäller då för de tävlande att få musiken och fyrverkerierna att fungera i takt med varandra eller hur man nu ska förklara det. Sedan gick vi förbi Deli en snabbis och hälsade på Becca, Nokis och co. För att sist men inte minst ta en glass på McDonald's på vägen hem.

I torsdags så var det en himla fart hela dagen. Var både på stan och kollade parfymer med Jossan, skulle ha kollat lite kläder också men det hann vi helt enkelt inte med. Sedan blev det Elgiganten - kollade kamera åt Jossan och själv köpte jag en mobil hållare till den nya mobilen som kom idag!!! Helt galet ju, den skulle ju inte komma förrän om ca 2 veckor! Så vi hämtade också min nya mobil på OkQ8 - är kär nu. Framåt kvällen blev det att kolla lite film - Honey hette den, riktigt bra faktiskt. Kom fram till att Jossan och vi skulle dansa så på fredagen när vi skulle ut. En snabbis ner till stan för att se fyrverkerierna sedan blev det att ta sig hemåt igen.

Igår var det fredag vilket = party!!! Åh, så jag hade längtat efter detta! Jag, Jossan, Sandra och Effi värsta partybrudarna. Tyvärr kunde inte Becca och Jennifer komma förbi... Det får vi ta igen en annan gång tjejor. Käkade kyckling, klyftpotatis och bearnaisesås hemma hos Jossan - mums. Dock blev kycklingen lite väl starkt marinerad, men det var gott i alla fall det är säkert. Sminkning, förfest med bra musik och SingStar, kan det bli bättre? Inte om du frågar mig i alla fall. Sedan blev det taxi hem till Martin, där förfesten fortsatte. Man märker att världen är bra liten ibland alltså! Oj, vad kul vi hade. Var länge sedan sist! Skrattade och pratade om allt och ingenting. Utgång efter detta, i samlad trupp begav vi oss ner mot Palace eller snarare jag, Sandra, Jossan, Effi, Rickard, Lars och Stava. Pojkarna hade för sig lite bus hela kvällen och natten tror jag. Helt galet gäng alltså! Det blev ordentligt med dans när vi kom ut, killarna dansade på bra med oss - shit vad roligt det var! Vi lyckades nog ganska bra allihopa den kvällen eller vad säger ni tjejer? Själv fallet blev det Max efter Palace, men vad som hände sen tar vi en annan gång... Kan väl säga så pass mycket som att jag inte kom i säng förrän kl.06.30 det räcker.

Idag har jag, mamma, brorsan, mormor, morfar och kusin Emma varit på dop i Söderköping. Det är min frisörs son skulle döpas - lilla Jacob Louis. Så söt och snäll hela tiden, fast visst blev det lite tråkigt att bara stå därframme i kyrkan efter ett tag och ha en massa konstiga människor som stirrar på en och tar en massa kort. Men nu är det gjort i alla fall. Storasyster Thilda var så söt och duktig hon också, hon läste "Gud som haver". Kommer bilder på detta i en senare blogg. Innan dopet hann vi också ta en glass på Källaren i Sörping, mums för hemmagjord glass säger jag bara! 

Resten av dagen har gått otroligt fort! Hunnit knappra lite på mobilen och prata med Sandra i tele och suttit här och bloggat. Nu ikväll alldeles strax är det marknad och fyrverkerier som gäller. Även om marknaden är samma sak år ut och år in känns det ändå som att man liksom är tvungen att gå dit en gång och titta i alla fall. Så det ska jag göra ikväll. Ska träffa Becca och Nockis och kanske Jennifer. Effi dissade oss för Fredrik. Det blir nog bra, men åker troligen hem efter det. Är trött - fick ju inte så mycket sömn i natt om jag säger så.


Ha det gött allihopa! // E


Några rader

Som ni säkert märkt så är jag lite dålig på att lyckas blogg varje dag, vet inte varför det blir så. Men jag ska bättra mig! Även om det bara blir några rader varje dag, annars vet jag någon som inte blir så glad på mig... *hehe*

Sist jag skrev skulle hela familjen ut i blåbärsskogen och plocka blåbär och så blev det också. Mamma var glad, jag och troligen brorsan och pappa var mindre glada över vårt skogsbesök. Efter några minuter tröttnade jag på att sitta och plocka bär i tystnad, skulle det vara såhär tråkigt och gå så här långsamt så ger jag upp! Dock var ju jag så pass smart att jag tog med mig min iPod, efter det blev bärplockningen mycket roligare! Plockade blåbär i takt med en massa bra musik! Tillsammans lyckades mamma och jag att plocka ca 2 ½ burk med blåbär, med lite hjälp från brorsan. Pappa plockade också några men de åkte direkt in i hans mun, så kul tycker han att det är att plocka bär. På sätt och vis förstår jag honom eftersom han och hans syskonen blev uttvingade i skogen när de var små, och fick inte åka hem förrän de plockat burken full av bär. Det var i alla fall gott att äta blåbären sedan mycket roligare än att plocka dem vill jag lova. Efter vårt lilla besök har jag myggbett över hela kroppen, håller allvarligt talat att bli galen emellanåt så mycket kliar de! Hatar myggor!!!

I fredags så mailade jag Internet företaget som jag beställt min mobil ifrån, eftersom jag då hade väntat i en hel vecka när det stod på köpvillkoren att det max skulle ta 5 dagar. Visst hade jag sett att lagerstatusen för just den färgen som jag beställt hade ändrats från 1-3 dagar till "tillfälligt slut" men med hoppet i behåll hoppades jag ju in i det sista att det var så att jag hade beställt den sista mobilen i den färgen. Men icke så var ju inte fallet visade det sig. Fick otroligt nog svar samma dag och visst var det som jag hade anat, mobilen var slut hos leverantören och det kommer att dröja ca 1-2 veckor innan den finns åter hos dem. Jaha, ville jag byta färg eller vänta? Klart jag ville vänta! Inte har jag letat som en idiot efter just den här färgen till ett rimligt pris över hela Internet förgäves, å nej jag ska ha den där mobilen i rött så är det bara! Så nu återstår det bara att vänta...

I fredags och lördags så blev det lite party med Sandra och Martin och lite annat folk. Allt möjligt hände på två oskyldiga dagar. Orkar inte berätta om allt som hände då så om ni vill veta mer får ni läsa det i Jossans blogg - www.jokiee.blogg.se 

Igår satt jag mest hemma och gjorde väl inte så värst mycket, dagen flöt på som den brukar göra. Och nu sitter jag här idag och bloggar i fatt alla andra. Väntar på att mamsen ska komma hem så vi kan börja med maten någon gång. Idag står tacos på matsedeln! Jippi, så sällan vi äter det i den här familjen så varje gång det sker blir i alla fall jag helt salisk. Får se vad som sker resten av dagen, just nu funderar jag på om jag inte ska gå och spela lite Nintendo Wii. Inga intressanta människor inne på msn just nu i alla fall så... Jennifer pennifer svarar ju inte. Har lovat mig själv nu också att jag måste vända tillbaka min dygnsrytm kan ju inte hålla på att vakna såhär sent varje dag, idag var det inte klokt! Skäms. Fy idag blåser förändringens vindar.



Gå ut och njut av det fina vädret sitt inte inne och glo! // E


Bad och blåbärsplock

Som jag skrev förra gången blev vi ett stort gäng som åkte till Gustavsvik i Örebro. Simone följde också med! Det var en rolig och fartfylld dag, men jag blev allt lite besviken när vi kom dit. Trodde att det skulle vara mycket större än vad det var! Allt var liksom hoptryckt på en liten yta, men de hade roliga vattenruschkanor! Så jag antar att det kompenserade lite grann i alla fall. Jag vågade faktiskt åka båda två - lite stolt är man ju! Så hade de något som vi kallade för forsen, det var en vattenruschkana som vattnet verkligen forsade fram i. Man sögs tag det första man gjorde. Både rolig men farlig måste jag nog säga. Den gick liksom i etapper, där man kunde välja att fortsätta eller kliva av. Sista biten ner var farligast, vet inte hur många gånger jag vara nära att vridas runt baklänges och slå i huvudet i stenkanterna! Ett tips, fixa till slutet på banan så man kan åka där säkert. Det var ju små barn som åkte i den också! Efter vår fartfyllda dag på Gustavsvik ömmade vänstra låret eller typ höften, det var ju inte bara en gång som jag åkte in i stenväggen med en smäll.

På vägen hem var det meningen att vi skulle stanna och äta mat, men det verkade visst vara svårare än vad vi hade räknat med... Alla kunde inte komma överens. Det hela slutade med att vi stannade i en liten stad som hette Pålsboda där vi intog lite mat på gamla hederliga Sibylla. Alla blev mätta och glada och vi kunde sedan fortsätta vår hemfärd.

Jag och Simone var föresten de enda som kom ihåg att Rickard fyllde år just den dagen! Inte ens hans egen mamma och pappa hade kommit ihåg det, de påstod att de inte kom ihåg det eftersom vi firade honom i söndags. Stackaren låg och väntade på morgonen att någon skulle komma med frukost på sängen men vad hände då. Hans mamma, min faster alltså, kom in och drog upp rullgardinen och sa åt honom att stiga upp eftersom vi skulle åka till Gustavsvik! Fy vad elakt! Skulle någon glömma bort mig på min födelsedag skulle jag bli riktigt besviken och förbannad. Jag menar det handlar ju bara om en dag på hela året, och det är inte mycket begärt inte...

Det var den dagen det. Hoppas på att träffa Simone snart igen, vi ses allt för sällan! Får se till att ta mig i kragen och höra av mig till henne oftare.

Igår var det en riktig slappis, tråkig, jobbig dag. Fick i mig alldeles för lite mat eftersom jag trodde att i skulle äta middag ganska tidigt. Till den saken hör kanske att jag var en riktig sjusovare. I alla fall, detta ledde i sin tur till riktigt illamående och ont i huvudet. Visste inte vart jag skulle ta vägen så dåligt mådde jag... Efter lite mat i magen mådde jag slutligen bättre och jag och mamma spelade Mario på pappa gamla eller snarare antika tv-spel. Vet inte varför men jag fick sådan lust att spela det igår. Dock tröttnade vi ganska fort båda två. Nintendo Wii är såå mycket roligare!!! Hörde föresten att Jennifer hade skaffat sig det också! Roligt roligt!

Blev ingen utebio för mig igår heller. Sassa och Tobbe ville inte gå när inte Becca och Nockis skulle gå. Nockis hade visst fått något krampanfall och slutat andas på väg hem från Ullared - låter riktigt obehagligt. Tur i oturen var de nära Linköping och fick tydligen in honom på sjukhuset där. Hoppas att allt blir bra med honom nu, krya på dig Nockis! I alla fall, Effi och de andra skulle inte heller gå på utebion och jag ville ju inte precis gå själv. Sassa bjöd hem mig till henne så vi såg på Linas kvällsbok hemma istället. Boken var dock mycket roligare än filmen, blev aningen besviken. Men så är det väl alltid med böcker och filmer.

Nu sitter jag här och ska väl se till att få ändan ur vagnen och hjälpa till lite här hemma. Sedan ska mamma tvinga ut hela familjen i blåbärsskogen för att plocka blåbär - jippi. Not. Jaja, får väl se till att göra något som hon vill också ibland men bara ibland hehe* Väntar fortfarande på min mobil som jag beställt från Internet, den kommer ju aldrig. Ska maila dem imorgon och fråga. Annars ska jag ringa till dem på måndag och fråga vart min mobil har tagit vägen!? De råkar ju givetvis ha stängt telefonverksamheten just den här veckan också. Argh vill ha den nu!!!



Hej svejs blåbärsfejs! // E


RSS 2.0