Namnsdag!

Nu har jag visst blivit dålig på att blogga igen. Fy skäms Emelie! Det var ju precis såhär det inte skulle bli, hmm.... Skärpning!

Nu struntar vi i det. Idag är det torsdag och det betyder att älsklingen kommer hem, han klev faktiskt precis innanför dörren just när jag höll på att skriva denna mening. Haha, coolt! Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag, eller jag har pysslat med mitt CV och personliga brev. Det har väl hum, gått rätt bra...

Idag har jag föresten namnsdag. Grattis till alla som heter Maria, skulle tro att det finns en hel del sådana runt om i Sverige.

Imorgon kommer Jossan hem! Helt galet att hon har varit borta i 6 hela månader. Välkommen hem gumman!

Nu ska jag vara lite social mot min pojkvän. Får se om jag lyckas blogga imorgon igen. Ha det gött! 


Smått och gott

Nu har det visst blivit ett litet blogg uppehåll i några dagar, jag hoppas att ni inte har dött av uttråkning. Om ni nu roar er med att läsa om mitt super intressanta liv. Hur som helst, det viktigaste är ju att jag bloggar nu igen eller hur? Vad har jag då haft för mig den senaste tiden? Jo, jag har; myst med min pojke, skrattat tillsammans med mina girls och varit och knäckt ryggen. Visst låter det spännande? Ni skulle bara veta!

Jag kan bara inte få in i mitt lilla huvud att det redan är onsdag, har jorden börjar snurra snabbare den senaste tiden? Det känns nästan så om du frågar mig. Att dagarna flyger förbi har i och för sig sina fördelar, tiden tills dess att jag får ju träffa min sötnos känns inte alls särskilt lång. I och för sig så kommer han ju hem en dag tidigare än vad han brukar den här veckan, så det har väl också med saken att göra.

Jag förstår inte riktigt hur jag kan sakna honom efter knappt 2-3 dagar, och jag känner lite skuld över att jag känner så... Det sista jag vill är ju att vara sådär klängig och jobbig! Ändå kan jag inte stoppa det, kärleken har visst flyttat in i min kropp och fyllt varje cell med kärlekens ljuva gift. Jag är fast, så enkelt är det.

Nu ska jag nog hoppa i säng och mysa med min bok, har fått det som vana nu. Det är så himla befriande att få sväva bort till en annan värld och leva där i en timme eller två. Efter det somnar jag så sött så. Får se vad som händer och sker imorgon, har bestämt mig för att jag ska upp med tuppen och inte såsa i sängen halva dagen. Det återstår dock att se hur väl jag lyckas med detta. Sleep tight!


Cupcakes och kärlek!

Hann inte blogga igår. Som ni alla redan vet så var det ju Alla Hjärtans Dag igår, även om man inte firar det så är det väl ganska svårt att gå miste om det, eller? Som så många andra kan jag hålla med om att det är en grymt överskattad dag, visst är det mysigt att man har utsett en speciell dag då man kan visa sin kärlek lite extra men det har gått så långt över gränsen nu anser jag. Hur som helst, jag hade ju mer än gärna firat denna speciella dag tillsammans med min älskling. Eftersom detta inte var möjligt myste jag och Anna framför tv;n istället, med varma mackor och hemmagjord smoothie. Mums!

Igår var väl en dag som alla andra. Väcktes av mamsen på morgonen, fick en ask med geléhjärtan och en mysig beige pläd med hjärtan på av henne och pappa. De är bra gulliga ibland. Några timmar senare fick jag dagens stora överraskning! Ett blomsterbud ringde på här med blommor. Till mig! Vem tror ni att de var från då? Philip såklart! Åh, hela jag smälte till en enda stor klump, jag kunde inte sluta le. Tusen tack min älskling, du anar inte hur mycket jag älskar dig!

Igår bakade jag cupcakes som jag mycket noggrant dekorerade med små hjärtan och silverkulor, dessa blev mitt sätt att visa uppskattning på mina nära och kära. Fick nu i efterhand höra att de var väldigt uppskattade, vilket alltid värmer. 

Just nu ska jag slå ner mig i soffan tillsammans med mamma och glo på Let's Dance och mumsa på pizza. Onyttigt jag vet och jag borde inte äta det, jag vet det också. Fast idag får det bli ett undantag, det var faktiskt länge sedan jag åt pizza nu. Ha en mysig fredags kväll, det ska jag ha!

image102


Tom fast ändå inte

Sitter här vid datorn och har inte den blekaste om vad jag ska skriva. Fingrarna rör sig osäkert över tangentbordet utan att riktigt veta vilken tangent som ska tryckas ner här näst, och hjärnan verkar vara tömd på tankar.

Dagen har bjudit på ett fantastiskt väder! Vaknade upp till en klarblå himmel och fågelkvitter, då kan man bara inte låta bli att dra på smilbanden. Det doftar vår skulle jag tro. Jag förundras av att man kan bli så otroligt lycklig av så små saker här i världen. "Det är de små sakerna som räknas" - stämmer in väldigt bra, speciellt en dag som denna.

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag eller Alla Stjärtars Dag som Anna skulle ha sagt. Eftersom jag inte kan spendera denna dag med min älskling så får jag gör det med en annan älskling istället. Nämligen Anna, haha. Två tjejer som inte får vara med sina älsklingar får helt enkelt finnas där för varandra istället! Får se vad vi kan tänkas hitta på, men jag är rätt säker på att det kommer bli super bra, det brukar ju bli det. Vill också passa på att säga lycka till, till dig Anna som ska provjobba imorgon. Lycka till tjejen, det kommer du att fixa galant! 

Pratade nyss med min älskling Philip. Det här måste vara sensation, vi har faktiskt inte pratat med varandra på tre hela dagar och ändå känns som det var evigheter sen vi hördes sist. Snart är det ju helg igen och då blir det mys, bara två dagar kvar nu... 

Nu ska jag hoppa i säng, ska nog fortsätta läsa i min bok lite grann innan det är god natt för mig. Bloggar som vanligt vidare imorgon. Sweet dreams!


Glädje

Idag mår jag fantastiskt! Jag vet inte hur det kommer sig, men redan imorse när jag satt där för mig själv vid köksbordet och åt frukost och läste tidningen så böjade det att spritta av glädje i hela mig. Jag nynnade med i musiken och allting kändes på topp! Det är så himla härligt att för en gångs skull må bra, det har ju växlat ganska mycket den senaste tiden. Nu ska jag se till att det håller i sig och njuta!

Träffade även Anna idag, flängde runt lite på stan och fönstershoppade. Sedan hem till mig, fixa mat till brorsan och mig - idag blev det spagetti och köttfärssås. Sedan en massa tjejsnack. Anna du är för rolig! Planer inför alla hjärtans dag minsann, vad gör två ensamma tjejer på alla hjärtans dag? Svar; svullar framför tv;n tillsammans! Så nu ser jag verkligen fram mot torsdag, trots att älsklingen inte är hemma... Anna och jag ska ha en super mysig, svullar dag! Kan det bli bättre?

För stunden sitter jag och väntar på att den där röda saken ska spela sin fina melodi... Har han glömt bort mig? Nä, Emelie skärpning! Du ska inte vara en sån där klängig, jobbig flickvän nu. Nej jag vet, men kan jag rå för att jag är så kär att jag inte ens kan tänka på något annat? Eller att jag längtar så mycket efter honom att jag håller på att gå under?

Nu ska jag nog forsätta att se på "Nynne", något måste man ju sysselsätta sig med. Får se vad jag kan tänkas hitta på imorgon, är det fint väder blir det nog en promenad det skulle vara härligt. Måste ju röra på mig lite grann nu när jag inte kan träna. Peace out!


Helgens spännande händelser

Precis som Anna hoppades på så ska jag givetvis fortsätta med mitt bloggande nu när helgen är över. Tanken är väl att jag även ska blogga när det är helg men eftersom jag spenderar helgerna tillsammans med min älskling så prioriteras bloggandet väldigt lågt då. Ni får helt enkelt stå ut med att inte höra från mig på helgerna, om ni nu klarar av det vill säga, hehe.

Kan väl ta och berätta lite om helgen som någon slags kompensation;

I fredags var det ju tjejmiddag hemma hos Becca Bus. Där böjds det på super god mat och en super duper god efterrätt! Det gjorde du riktigt bra Becca! Självklart blev det massor av girltalk och fnitter som hör till en typisk tjejmiddag. Tyvärr så kunde ju dock inte Karro komma, hon hade tydligen blivit sjuk av någon mat eller så. Detta var såklart väldigt tråkigt, speciellt eftersom hon mådde dåligt. Hoppas att du är på bättringsvägen gumman, tänker på dig. Hur som helst, tack Becca för en väldigt trevlig tjejkväll något som vi helt klart måste göra om!

Stackars älsklingen min fick sitta hemma tillsammans med mina föräldrar och vänta på mig. Fast när jag väl kom hem verkade det inte som han haft det så himla tråkigt. Det var i alla fall vad han sa, man kan ju bara hoppas på att han talade sanning...

Resten av helgen umgicks jag såklart med, ja ni vet vem. Det blev en massa mys, fast lite duktiga var vi och tog en promenad runt strömmen. Dock hade jag något fruktansvärt ont i nacken och ryggen på lördagen vilket inte var så himla roligt, jag måste verkligen se till att gå till en massör nu! Ska se om det finns någon tid redan den här veckan.

Det är konstigt det där med kärlek. I fredags så kändes det så himla främmande att ha honom här hemma hos mig igen, men samtidigt kunde jag inte vara lyckligare. Jag antar att jag hade vant mig lite vid att inte ha honom i närheten, men så fort jag fick träffa honom nu igen så ville jag inte släppa taget. Nu saknar jag honom som mest - de första dagarna varje vecka då han nyss har åkt är alltid värst. Den här gången behöver jag dock inte vänta lika länge, han kommer ju hem redan på fredag.

Jag trodde aldrig att man kunde känna såhär för en annan människa, men jag måste erkänna att jag är så kär nu att jag snart spricker! Ingen kan få mig att skratta som du och ingen gör mig lyckligare älsklingen min. Tillsammans med dig är jag världens lyckligaste flicka! Min största rädsla är att en dag vakna upp och inse att allihopa bara är en dröm...

Det där var helgen det, jag undrar om ni verkligen orkade läsa igenom alltihopa. Nu ska jag gå och lägga mig, usch har världens huvudvärk och mår illa en väldigt dålig kombination. Hoppas att jag mår bättre efter en god natts sömn. Snipp snapp snut så var dagens blogginlägg slut.


FF = Finally Friday

Fredag = Philip kommer hem! Yes, äntligen får jag träffa min sötnos igen. För stunden sitter jag och mumsar på en macka, kom nyss på att jag inte ätit något förutom frukost idag. Ops! Inte bra... Hoppas att Becca har gjort mycket mat tills ikväll, hehe.

Idag har jag inte gjort mycket alls, ändå känns det som det. Har hjälpt till lite grann att städa här hemma, glott på tv och duschat... Vart tar all tid vägen egentligen? Bäst att jag börjar sminka mig och fixa håret strax, Effi kommer och hämtar upp mig om ca 1 timme. Vore ju roligt om jag för en gångs skull kunde passa tiden, ehum. Effi, jag lovar att göra mitt bästa!

Sov föresten ur uselt i natt. Hade något som påminde om kramp i vänster ben, vilket gjorde det näst intill omöjligt att överhuvudtaget somna. Antar att jag somnade av ren och skär utmattning till slut. Trots detta fick jag inte många timmars sömn, fast det är rätt bra med tanke på att älsklingen kommer vara super duper mega trött idag. Vore bra om vi kunde matcha varandra för en gångs skull, hihi. 

Om man skulle ta och masa sig in i badrummet och göra iordning sig då... Lite beröm till mig som bloggar för sjätte dagen i rad nu! 

Over and out!

Hårfärgning

Torsdag - en dag närmare fredag! Wei, imorgon är det fredag!!! Kunde man vara lyckligare eller? Jag tror inte det.


Den här dagen blev allt lite annorlunda mot vad jag hade tänkt mig, fast inte på ett dåligt sätt utan på ett bra. Det började med att Anna ringde och frågade snällt om vi inte kunde gå på stan och handla hårfärgen idag istället för imorgon som det från början var tänkt. Eftersom jag inte hade något bättre för mig så bestämde vi oss för att göra så.

Vid 3 tiden började vi glatt färga håret på varandra, när klockan började närma sig 22 var vi inte lika entusiastiska längre... Undrar hur det kommer sig? Det hela slutade i ett missfärgat hår och ett klent försök till ljusare slingor - ingen direkt höjdare om man säger så. Efter den här dagen kan Anna och jag lätt konstatera att det finns en klar anledning till varför man går och färgar håret hos en frisör. Hur som helst det kan ju inte alltid bli som man hade tänkt sig.

Nu sitter jag här hemma framför datorn med något slags försök till slingor i håret. Smutsigt är det också, usch behöver verkligen ta en dusch... Får se om jag hinner masa mig in dit innan klockan blir för mycket. Mamsen är ju inte så värst glad på mig heller vilket har lett till att jag är piss sur för tillfället. Åh, vilket roligt slut på dagen att behöva gå och lägga sig sur och grinig. Känner mig som en femåring just nu som bara vill lägga sig ner på golvet och skrika och tjuta! Bäst att jag går och lägger mig innan mitt pissiga humör förstör något mer för mig idag.


En vanlig dag

Stänger dörren, sätter igång lite bra musik och sätter mig ned för att knappra ihop dagens inlägg...

Kan konstatera att det redan är onsdag, något som gör mig glatt överaskad vill jag lova. Onsdag betyder nämligen att det snart är torsdag vilket i sin tur betyder att det snart är fredag, och på fredag kommer min pojke hem! Åh, vad jag längtar! Det är länge sedan som jag fick pussa på honom nu. "Tålamod är en fiskares bästa vän". Antar att jag helt enkelt får lära mig att ha lite mer tålamod...

Det har varit en rätt vanlig trist dag idag med pissigt väder dessutom. Förutom stunden med Anna och Sofie då det blev en hel del skratt och en del återblickar. Efter det gick jag hem och åt fläskpannkaka och glodde på "Jalla Jalla!" Ingen favorit precis men bättre än allt annat som visades på dumburken för stunden. Sedan fastnade jag där som vanligt... Boring!

Får se vad jag kan tänkas hitta på imorgon. Tänker inte sitta fast klistrad i fotöljen och glo på tv i alla fall! Funderar starkt på att nörda hela dagen framför Guitar Hero, är allt lite nyfiken på det nu. Fast det är såklart en hemlis, hehe. Har i och för sig lovat Jossan att vara lite kontaktbar på msn imorgon så vi får la se vad som händer och sker. En sak är säker i alla fall, imorgon blir jag ensam hemma hela dagen. Så himla skönt, känns riktigt bra faktiskt. Vilket det inte alltid brukar göra, men nu så.

Nu är det sängen som gäller, helt otroligt klockan är ju endast 22.30! Blir nog att läsa lite för en gångs skull, är ju rätt mysigt bara jag kommer igång. Bäst att jag sätter fart! See you...


Kärlek!

Åh, jag är så glad, så kär och så lycklig! Fick ett mess av älsklingen för en stund sedan, han fick verkligen mitt hjärta att smälta. Nu kan jag inte sluta le, är rätt säker på att jag till och med kommer att somna med ett stort leende på läpparna. Det värmer och bubblar i hela mig nu, tänk att man kan känna så här för någon annan människa det är ju helt galet - fast på ett bra sätt! Jag älskar dig Philip!

Nu har jag också kommit fram till Anna ska få göra slingor på mig. Fick en galen idé igår att jag ville göra mitt hår lite ljusare, kände att jag behöver en förändring eftersom jag inte ska klippa mig än på ett tag. Nu snackar vi såklart inte blonda slingor i mitt så annars mörkbruna hår, utan snarare ljusbruna slingor som ska ge effekten av en slags skiftning.

Får se när det hela ska äga rum, det får diskuteras med Anna imorgon. Imorgon ska jag nämligen träffa henne och Sofie. Fun fun! Länge sedan jag träffade Sofie nu, minst 3 veckor eller något sånt. Hel galet att vi låter det gå så lång tid mellan - det får vi allt ta och förbättra helt klart. Får se vad vi kan tänkas hitta på för bus, det får ni troligen reda på i morgondagens blogg.

Idag fyller en annan person som jag träffar alldeles för sällan år, nämligen Sandra! Ett stort grattis på 20-årsdagen gumman! Hoppas att du har haft en bra födelsedag.

Nej, nu är det duschen som gäller och sedan ska jag krypa ner i min nybäddade sköna säng! By the way så är det tredje dagen i rad som jag bloggar, väldigt duktigt av mig tycker jag. Natti natt små vänner!

"I believed that love was overrated 
Until the moment I found you"

Tid

Ännu en dag har passerat i mitt för tillfället tråkiga och arbetslösa liv. Det är inte klokt vad dagarna passerar snabbt nu för tiden, jag undrar hur det kommer sig?

Om man tänker efter så är tiden ett rätt så lustigt fenomen. När man väl har mängder av den har man inte en aning om hur man ska spendera den, när man sedan har en liten mängd av den önskar man dyrt att man hade mer. Varför tar vi då inte vara på den tid vi har? Jag tänker många gånger - "ta nu vara på den här dagen, för imorgon är det för sent". Varför tar man då vara på tiden så pass sällan? Inte förrän det är för sent inser man vad man har gått miste om.


Nä, nu får jag sluta grubbla för idag. Klockan börjar bli mycket nu och det är dags för mig att krypa till sängs. Även om jag inte har ett arbete att gå till imorgon, så betyder ju inte det att jag behöver vara vaken halva natten och sova halva dagen imorgon. Nej, lite ordning och reda måste det ju vara om jag får be.


Idag var jag föresten en sväng på stan med Anna. Som vanligt sprang man runt i alla butiker och letade, frågan är efter vad? "Hittade" i alla fall ett nagellack, remover och två ansiktsmasker. Inga jätte roliga saker att spendera pengar på men alltid något. Hur som helst nu kan jag ju skämma bort mitt lilla ansikte imorgon kväll. Det får helt enkelt bli lite av en ta-hand-om-sig-själv-kväll imorgon skulle jag tro, det är ju alltid trevligt!


Åt även en super god macka på Fräcka med Anna idag, "Greken" hette den. Så himla god! Rekommenderar starkt att prova den om du inte har gjort det. Sedan får man ju räkna med att man går runt och luktar lite vitlök, men det är ju sånt man får ta. Ett tuggummi hade ju dock inte suttit fel, hehe. Tur att älsklingen inte är hemma nu, det räcker väl att jag säger vitlöksbröd och vitlökssås hos en vitlöks älskande Anna på nyår, så förstår ni nog vad jag menar. Fast himla gott var det ju!


Nu ska jag vara lite social mot Jossan i ca 10 minuter sedan är det sängen som gäller... Ciao!

"Kärleken är som en skugga - om man jagar den försvinner den.
Men om man står kvar, finns den alltid bredvid".

Back in business

Så var jag åter tillbaka i bloggandets värld. Vissa av er trodde säkert att jag hade slutat blogga helt, det skulle jag också ha trott om jag var i era skor. Sanningen är den att jag har varit alldeles för lat, upptagen och omotiverad för att överhuvudtaget orka sätta mig ner vid dumburken och blogga. Så lyder den hårda sanningen.

Som ni förhoppningsvis märker så har även min blogg fått ett nytt fräscht utseende i takt med att jag återupptar mitt bloggande. Tusen tack Jossan, du är ovärderlig inte bara för att du är så duktig på att pyssla med bloggar, utan också för att du alltid får mig på så bra humör!

Den senaste tiden har jag gjort allt och ingenting. Helgerna har såklart spenderats tillsammans med älsklingen, eftersom det är då han är hemma från jobbet. Så förlåt alla ni som har blivit lite bort prioriterade under de senaste helgerna. Jag förmodar att många av er känner igen er i mitt beteende, jag känner i alla fall igen mig i många av er. Livet blir ju annorlunda när man helt plötsligt har någon att dela det med, och till en början så kommer saker och ting inte vara precis som de var förut, men med tiden så kommer allting sakta men säkert återgå till det så kallade normala. Det kommer inte att bli som innan man träffade den där speciella personen, som gav ditt liv en mening, men nästan.


Just nu ser jag på Wallander - Innan frosten. Hur bra som helst om du frågar mig! Älskar Wallander och Beck filmerna, jag är nog helt såld skulle jag tro. Ska stoppa i mig en macka också, trots att klockan är fasligt sent för det men det hjälps inte. Kurrar magen så gör den.


Idag så har jag förutom nördat framför msn, stor städat här hemma! Eller i vilket fall stor städat mitt rum... Så nu kan man bo här igen, utan en massa dammråttor som kryper runt i hörnen. Nej, jag är inte pedant! Ehum, host inte alls...


Nej, nu får det räcka med bloggandet för idag. Ska försöka blogga lite varje dag, får se hur bra det går. Håll tummarna nu! Imorgon är det stan med Anna som gäller, fun fun. Behöver verkligen se till att sysselsätta mig innan jag går under här hemma. Får se om jag även vågar ge mig på Guitar Hero ännu en gång, att döma av mitt förra försök så kan man aldrig veta. Den som lever får se!

På återseende!


RSS 2.0