Tisdag, onsdag och torsdag = nästan hela veckan alltså

Hola!

Var några dagar sedan jag skrev senast... Men tänkte göra en liten kort sammanfattning av vad som har hänt i mitt extremt intressanta och händelserika liv, så ni inte går miste om några smaskiga detaljer.

I tisdags träffade jag Simone - min kusin vitamin. Efter mycket om och män träffades vi slutligen på stan och tog en fika, mycket trevligt! Stack sedan hem till henne ett tag för att kolla på lite utlandsresor och så - Simone är nämligen extremt sugen på att åka utomlands! Det är väl jag också om sanningen ska fram, eftersom jag blev lite besviken när det stod klart att det inte skulle bli någon resa till Rhodos för mig och Effi. Saken är ju bara den att Simone bara är 15, tveksamt att hennes föräldrar, det vill säga min farbror, släpper iväg henne ensam med mig på en utlandsresa. Jaja, den som lever får väl se hur det blir med den saken. För tillfället är jag extremt sugen på att få åka till Öland och Böda Sand vecka 29, har sett fram emot det länge nu! Hoppas bara att det blir en stuga ledig så vi kan åka, annars kommer jag att bli tokig. Becca och Jossan ska ju åka iväg till Stockholms skärgård nästa vecka, och Sassa följer med Tobbe till Ronneby, Effi skulle troligen till landet eftersom hon är ledig hela veckan. Vilket betyder att jag kommer få att vara ensam här hemma i en hel vecka, usch det suger! Får ta och höra av mig till Sofie, något som jag borde ha gjort för länge sedan.

Resten av tisdagen spenderade jag hemma och hos min moster. Var hos henne och min kusin Emma och såg på "Allsång", så himla bra alltså! Ingen riktig sommar utan "Allsång på Skansen"! Både jag och min moster sjöng för full hals, Emma höll mest för öronen och skämdes, hehe*

Igår jobbade jag, fy det var verkligen inte min dag igår. Var allmänt irriterad och ville bara hem! Vet inte varför det kändes så, var väl kanske vädret. Som jag i allmänhet är riktigt trött på - ge mig sol och blå himmel nu! Tog mig igenom sex arbetstimmar i alla fall, skönt när det äntligen var över. Sedan drog jag hem till Sassa och hade filmkväll - mys! Såg på en film som hette "Grandma's Boy" tror jag - rolig och sjuk film. Såg också på "Vingar av glas" med Alexander Skarsgård - ögongodis, mums!

Idag har jag färgat håret på mamsen på förmiddagen, kom som vanligt upp senare än vad jag skulle. Sa till mamma, när jag väl kommit upp, att det inte fungerar att bara säga åt mig en gång kommer inte upp då. Man måste verkligen tjata! Hann som tur var färga hennes hår, duscha och slänga i mig mat innan det var dags att ta sig ner till stan och fixa i ordning naglarna. Det blev väl okej, inte fullt så nöjd som jag brukar vara... Men Marika var lite stressad idag också eftersom hon hade en kund innan mig som var 45 min försenad på grund av att hon missat bussen. De duger tills vidare, blir bättre nästa gång. Hälsade på mamma på jobbet, visade naglarna och så. Träffade Annette och kusin Therese på stan och pratade lite med dem, saknar dig så mycket Nettan! Sedan tog jag en promenad hem.

Nu på kvällen kom Jossan förbi en stund och vi såg på "Hundtricket" - ännu en film med Alexander Skarsgård = ännu mera ögongodis! Har sett den där filmen för många gånger alltså, men första gången den krånglade. Grr, blev lite förbannad att den skulle hålla på och krångla nu när Jossan och jag skulle se på den. Men i alla fall Jossan verkade inte vara allt för störd av allt krångel. Och nu sitter jag här... Ska nog dra mig mot sängen nu, om jag ska komma upp skapligt imorgon. Usch, då är det jobb som gäller igen. Eftermiddags pass = 14.00-20.00, kul att jobba till klockan 20.00 en fredag. Fast man ska väl inte klaga, tjänar ju pengar i alla fall. Det var nästan hela min vecka det.

Peace out! Sleep tight. Avslutar dagens blogg med lite sköna bilder! Mycket nöje.
 
   - en bild på mina hur mina naglar såg ut när jag gjorde dem för länge sedan.
    - Alexander Skarsgård, snygging!
    - kusin Simone, hemma hos mig på studenten i år.
  - Jossan!

// E  

En ovanligt bra dag!

Hej!

Hann ju inte med att blogga igår, så jag börjar dagens blogg med att uppdatera om gårdagen. Vaknade ovanligt sent igår, shit måste ha sovit som en stock! Bestämde mig ganska snart för att skippa frukosten, skulle ju ändå äta mat om ett tag - vilket ledde till att jag var vrålhungrig när det sedan var dags för att äta middag. Sedan var det duschen som gällde, gjorde mig i ordning så fort jag kunde. Stackars Effi fick vänta på mig i alla fall. Det räcker väl med att nämna att jag är vad många skulle kalla en tidsoptimist! Efter ett tag bestämde vi oss slutligen för att gå till Halvars och äta mumsig glass, och mumsigt var det. Så mumsigt att jag mådde lite illa efteråt - för mycket glass helt enkelt *hehe* men gott var det! Gick en tur i stan, dels för att bränna glassen och dels för att det var så fint väder. Hamnade slutligen nere vid strömmen mitt emot Grand Hotell, där vi satte oss på en bänk vid vattnet och filosoferade. Tuggummi är föresten ett utmärkt medel mot illamående efter glass, det fungerar ungefär som när man blir åksjuk! Kan vara bra och veta såhär i sommar tider när man äter mycket glass. 

I alla fall, fick ett mess från Karro som undrade om vi ville följa med och fika. Kände inte för att fika direkt efter den där stora glassen som jag just smällt i mig men visst kunde vi hänga på och ta något att dricka eller så. Hamnade slutligen på ett café på Trädgårdsgatan som Agnes och några kompisar till henne nyss öppnat (Agnes är en gammal klasskompis till mig, vi gick i samma klass mellan fyran-nian) Hennes kommentar när hon fick se mig var (detta var efter det att hon hälsat på Karro och så) - Nej, men hej! Jag kände inte igen dig, vad smal du har blivit! Och så kramade hon om mig. Det var kul att träffa henne efter så många år, i mellanstadiet umgicks Karro, Agnes och jag hela tiden och ganska mycket i högstadiet också. Så visst var det roligt. Drog oss vidare till Världens Bar där Effi och Karro kom på att de var hungriga vilket lätt löstes med två mackor, själv var jag fortfarande mätt sedan Halvars glassen. Sedan bar det av hemåt, klockan började närma sig 22.00. På vägen hem bestämde vi oss för att hänga på Karro och Keski (som för den delen också var med och fikade och så Söder också för den delen) hem och spela Tv-spel. Det blev en lite mysig stund hemma hos Karro, vi kollade på kort från balen och så och jag åt upp Karros rostbröd *mohaha* (eller nästan i alla fall). Vid 00.30 tiden drog jag och Effi oss hemåt för att sussa.

Överlag var det en mycket trevlig och händelserik dag som till en början inte såg ut att bli så mycket av men som blev så mycket bättre. Sådana överraskningar gillar jag! Det var min måndag det, om än en rapport från dagen efter. Nu vet ni vad jag har haft för mig. Kommer med en senare rapport idag om vad jag har haft för mig under denna dag ? det vill säga tisdag. Till dess - ha det gött alla sköna typer där ute! 


// E

Killen med de blå ögonen

Hejsan igen!

Ännu en dag i mitt händelserika liv har nu passerat. Har spenderat största delen av dagen på jobbet, som idag var riktigt trivsamt! Hade en bra bok att läsa när det blev tråkigt, och intressanta kunder och andra människor som underhöll mig resten utav tiden. Bl.a. en kille som först skulle handla jordgubbar men som sedan inte kunde - han hade väl inte pengar med sig antar jag. Han frågade då om han fick smaka en jordgubbe i alla fall, bara en liten en, trots att han inte skulle handla något. Och visst fick han det... Har nog aldrig träffat på en människa som blivit så glad över att få en jordgubbe! Han tog mig till och med i hand och tackade, jätte söt! Snacka om fina ögon... Han gjorde min dag, för sedan kunde jag inte låta bli att le och känna mig sådär varm i kroppen. Åh ge mig någon som jag kan älska nu!!! Fick också ett trivsamt besök av Mårten min före detta lärare, trevligt! Längtar redan tillbaka, trots att det bara har gått ca tre veckor sedan vi tog studenten.

Resten av dagen har jag sett på film och haft en riktig bara bry sig om sig själv dag. Mysigt faktiskt! Och nu sitter jag här för att berätta om min helt vanliga söndag. Det bästa med söndagar när man är ledig är att man aldrig får någon söndags ångest, det är hur skönt som helst. Speciellt idag när man vet att man inte börjar jobba förrän på onsdag eftermiddag igen, skönt med lite ledighet så man får sova på mornarna igen. Är ju så himla morgontrött för er som inte vet! Så morgonpass på jobbet är egentligen ett helvete, fast på sätt och vis får man ju ut mer av dagen om man inte sover bort halva *haha*

Nu ska jag väl dra mig mot sängen, har fått så himla ont i huvudet och nacken nu framåt kvällen så nu vill jag bara sova bort smärtan och hoppas att allt blir bättre imorgon. Måste beställa en tid till naglarna också! Det får bli av imorgon det. Och så ska jag tvinga mamma att ringa killen som gjorde min ring som jag fick i student present - den som alla tre stenar trillade bort ifrån inom loppet på mindre än fem minuter. Ni som inte tror mig kan ju alltid fråga Jossan eller Sofie - de var med när det hände. Shit vad arg och ledsen jag blev! Usch! Den höll inte ens en vecka, lite längre tycker man att den borde hålla speciellt med tanke på priset! Jaja, det där löser sig väl förhoppningsvis.

"Sova gotti gotti, vakna totti totti" - som min morfar alltid brukar säga.



// E 


Födelsedags fest, midsommar och jobb

Hej alla glada människor!

Idag är det som de allra flesta vet lördag, igår var det midsommar och vädret var så typiskt svenskt - det regnade förstås! Trots regnskurarna lyckades det bli en relativt bra midsommar trots allt. Åkte med familjen till Löfstad slott - tog lite lotter och tittade på medan en massa andra människor dansade runt midsommarstången. Kändes ändå lite trist och ensamt igår... Jossan var i Bränntorp med sin familj, Effi var på landet, Becca och Nockis mfl. var i Sanden, mormor och morfar var i Söderköping och moster Karin och kusin Emma var i Skärblacka. Så det blev till tt hyra film, jag kände inte direkt för att träffa Karro och resten av gänget eftersom jag skulle upp kl.06.30 dagen därpå för att åka och jobba kl.08.00. Mysigt med filmkväll, vädret tillät inte mycket annat ändå.

I torsdags fyllde föresten Jennifer pennifer 19! Grattis babe <3!!! Hoppas att hon blev glad för blomman och örhängena som hon fick av mig, Jossan, Becca, Effi och Sassa. Trots att vi inte kunde grilla som det var tänkt, blev det ändå en lyckad kväll med både glass, cider, vin och kubb! Synd bara att det inte fanns tillräckligt med söta pojkar på festen... Han som var söt gick ju, that sucks! Nu ser jag fram emot den 13 juli! Då ska det bli party, middag hos Sassa och sedan utgång till en av Norrköpings coola klubbar *haha*. Fast vi skulle ju ha filmkväll med Sandra också när hon kommer hem igen, det längtar jag också till! Saknar dig Sandra - men du kommer ju hem nu på onsdag. Hon lär vara tokbrun, det borde man vara efter två veckor i Tunisien. Shit! Jag måste sola, ser ut som en krita, en lite smutsig krita - för lite färg har jag ändå lyckats få!

Idag gick man upp kl.06.30 - suck var det var jobbigt! Speciellt när man bara fick sova ca fem och en halv timme i natt. Segade mig upp och in i badrummet för att inte lockas allt för mycket av den mjuka varma sängen. Fick i mig frukost och fixade varm oboy och mackor som skulle medtas till jobbet. Klockan var tio i åtta och regnet öste ned utanför fönstret, pappa hade redan gått ner till bilen. Då jag får ett sms, som jag tror Jossan skickat. Mamma tvingar mig att läsa vem det är ifrån och jag märker då till min förvåning att det är från Ingela - min chef. Hon säger att jag inte börjar arbeta förrän kl.10.00 idag! Åh, vad arg jag blev! Här hade jag gått upp kl.06.30 i onödan, när jag kunde fått sova några timmar till. Usch! Somnade visserligen i fotöljen i ca en och en halv timme innan det var dags att bege sig till jobbet men ändå. Seg dag på jobbet, inte många som vill köpa jordgubbar en regnig lördag och jag förstår dem! Fick i alla fall betalt för de första två timmarna också eftersom Ingela inte hade meddelat mig i förväg att jag inte skulle börja förrän kl.10.00 - så jag jobbade fyra timmar men fick betalt för sex timmar.

Ikväll har jag inte gjort så mycket, slappat lite framför tv:n, varit hos mormor och morfar och så. Nu ska jag troligen se på "Grogg" med mamma och brorsan hoppas att den är rolig, Robert Gustafsson brukar ju vara det i alla fall. Det får ju inte bli allt för sent eftersom det är jobb som gäller imorgon också, men då vet jag att jag inte börjar förrän kl.10.00.

Sweet dreams!

// E

En nybakad bloggares bekännelser

Hej allesammans!
Som ni säkert märker är jag en nybakad bloggare här på blogg.se. Efter en hel del tjat från några vänner var det väl även dags för mig att skaffa en så kallad "riktig" blogg. Så, här är den! Sedan är det väl upp till var och en av er att bedöma om jag uppfyller de krav som krävs för att klassas som en intressant blogg. Är jag intressant är det bara att hänga kvar och följa mitt helt galna och intressanta liv!

Tjejer jag ska försöka att hålla den här bloggen uppdaterad med alla möjliga smaskigheter! Men jag börjar med min livsbeskrivning imorgon, för nu ska jag nog försöka sova lite grann. Tycker redan synd om Jossan, som ska gå upp om ca fyra timmar. Fy fan säger bara. Själv skulle jag vara död, men imorgon får man i alla fall sussa längre än till klockan sex och det är as skönt! Och imorgon ska vi hem till Jennifer Pennifer som fylller 19! Grattis babe! Finally it's parytime! Är galet pratysugen, hoppas att det blir lyckat bara. Klart det blir när det är Jennifer som fixat det.


But now it's time for me to hit the sheets. Nightie night!
Sweet dreams!

// E

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0